Ιδιαιτέρως συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στη σκηνή του Just the 2 of us του περασμένου Σαββάτου, όταν η γνωστή καλλιτέχνιδα και coach Ζωή Παπαδοπούλου μίλησε για την αδικοχαμένη, μια εκ των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, Αγάπη Τσαγκλίδου.

Η τραγουδίστρια μετά την ερμηνεία του τραγουδιού «Δεν έχω πολλά» και ούσα ήδη φορτισμένη πήρε για μερικά δευτερόλεπτα το λόγο. «Θα ήθελα αυτό το τραγούδι να το αφιερώσουμε σε μια υπέροχη τραγουδίστρια, θα γινόταν δηλαδή τραγουδίστρια, την Αγάπη Τσαγκλίδου. Ένα κορίτσι, το οποίο χάθηκε στα Τέμπη, και στέλνω την αγκαλιά μου και την αγάπη μου στην οικογένεια της και σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων αυτών» είπε χαρακτηριστικά. «Είχα την τύχη να είναι μαθήτρια μου και πραγματικά εύχομαι να βρουν το δίκιο τους κάποια στιγμή».

Η Ζωή Παπαδοπούλου, την ημέρα της «μαύρης» επετείου ανήρτησε στα social ένα βίντεο με την φωνή της 23χρονης μαθήτριάς της, που το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο απότομα εν μια νυκτί.

Όπως έγραψε:

«Η Αγάπη…

Είχα την τύχη να είναι μαθήτριά μου, και να έχω ηχογραφήσει τα μαθήματά μας. Οι αγαπημένες της ερμηνεύτριες η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Χάρις Αλεξίου.

Εδώ η Αγάπη τραγουδάει το «Μινοράκι», τόσο όμορφα και ζεστά, είχαμε πει ότι θα ετοιμάζαμε ένα ντέμο με δύο τραγούδια. Ένα από αυτά θα ήταν κι αυτό…

Μπήκε όμως στο πιο «ασφαλές μέσο», στο τρένο των Τεμπών… και δεν γύρισε στους γονείς της, σε εμάς, στη ζωή της…

Ταλαντούχο μου όμορφο και αληθινό κορίτσι, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ και πίστεψέ με, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ηρεμήσει η όμορφη και σπάνια ψυχή σου…»

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω