Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται αύριο (15/9) την Πόρτο στο «Στάδιο Μετροπολιτάνο» και ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναφέρθηκε στο… περίπλοκο ντεμπούτο για τους ποδοσφαιριστές του.

Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν βρεθεί σε έναν δύσκολο όμιλο, από τον οποίο αναζητούν την πρόκριση μεταξύ τριών πρώην πρωταθλητριών Ευρώπης, αφού -εκτός των «δράκων»- βρίσκονται εκεί τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Μίλαν.

Στις δηλώσεις του για την αυριανή πρεμιέρα, ο Σιμεόνε ανέφερε:

«Αρχικά, εμείς αντιμετωπίζουμε έναν φίλο, τον Κονσεϊσάο. Είχαμε πολύ καλά χρόνια στη Λάτσιο ως συμπαίκτες. Τους δίνει ταυτότητα τόσο στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πίεση, επιθετικότητα, μεγάλη ταχύτητα στο παιχνίδι, με πολύ ξεκάθαρες θέσεις για το πώς να έχουν αριθμητική υπεροχή όπου μπορούν να κάνουν ζημιά».

Εν συνεχεία πρόσθεσε πως: «Δεν σκέφτομαι πέρα από το αυριανό παιχνίδι. Τον δρόμο τον κάνεις προχωρώντας. Γνωρίζουμε τον ανταγωνισμό και τη δυσκολία που θα υπάρξει. Κάθε λάθος μετράει. Πρέπει να επικεντρωθείς στο παιχνίδι που θα γίνει αύριο και θα δούμε τι μας περιμένει. Τα παιχνίδια διαρκούν μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη. Θα κάνω αυτό που πιστεύω ότι είναι καλύτερο για την ομάδα».

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

 

Περισσότερα Εδω