Το μοναδικό φαινόμενο της λαρισαϊκής αλυσίδας Mikel Coffee Company εξακολουθεί να εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη εδώ και αρκετά χρόνια και στην μεγάλη πλειοψηφία τους όλες οι χώρες υποδέχονται τα γνωστά café με ενθουσιασμό, ωστόσο υπάρχει και μια χώρα όπου δεν «πήγαν» καθόλου με αποτέλεσμα να κλείσουν σε μικρό χρονικό διάστημα.

Στον αντίποδα σε μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα κάνουν πάταγο με τον κόσμο εδώ και πέντε χρόνια να πλημμυρίζει το γνωστό café, σχηματίζοντας «ουρές».

Πριν περίπου έναν χρόνο με πολλές προσδοκίες άνοιξε τις πύλες του στην Ντόχα του Κατάρ σε ένα από τα πιο γνωστά εμπορικά κέντρα της περιοχής, το περίφημο ‘’The Pearl’’. Ωστόσο, οι Καταριανοί δεν το τίμησαν ιδιαίτερα με αποτέλεσμα μετά από έξι περίπου μήνες λειτουργίας του να βάλει «λουκέτο».

Ωστόσο, θα πρέπει να επισημανθεί ότι πρόκειται για franchise, και το πρώτο διάστημα που το κατάστημα ξεκίνησε με την εξειδικευμένη ομάδα των Mikel να έχει τα ηνία με ελληνικό προσωπικό πήγαινε πολύ καλά, από την στιγμή όμως που ανέλαβε η τοπική ιδιοκτήτρια (μην τηρώντας βάσει των πληροφοριών που έχουμε) κατά γράμμα τους κανόνες, άρχισε η πτώση, με αποτέλεσμα να μην το προτιμούν ούτε οι αρκετοί Έλληνες που ζουν και εργάζονται στην Ντόχα.

Ντόχα, Κατάρ

Αντιθέτως στο Λονδίνο της Αγγλίας, το Mikel εξακολουθεί να κάνει χρυσές δουλειές διαγράφοντας εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία. Το κατάστημα είναι μοντέρνο 120 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στην οδό Tottenham Court Road 93, σε μία στρατηγικής θέσης περιοχή για τα παγκόσμια coffee brands δηλαδή, την οποία προτιμούν κατά κόρον οι λάτρεις του καφέ.

Λονδίνο, Αγγλία

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω