Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Ν. Λάρισας έχει οριστεί για αύριο Τετάρτη στις 10.30 το πρωί στη Κεντρική πλατεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες- οι Συνταξιούχοι

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις σας καλούν στην Πανθεσσαλική Συγκέντρωση διεκδίκησης αύριο Τετάρτη 7 Δεκέμβρη και ώρα 10.30 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Αγωνιζόμαστε και απαιτούμε:

Να δοθούν άμεσα ουσιαστικές αυξήσεις, τουλάχιστον ίσες με τον πληθωρισμό (12%), σε όλες τις κύριες και επικουρικές συντάξεις, με την ενσωμάτωση της απαράδεκτης «προσωπικής διαφοράς» στις καταβαλλόμενες συντάξιμες αποδοχές, καθώς και τα αναδρομικά του 11μηνου 2015-2016, χωρίς διακρίσεις και προαπαιτούμενα. Επαναφορά σε όλους της 13ης και 14ης σύνταξης. Καμία σύνταξη κάτω από 650 ευρώ, άμεση έκδοση συντάξεων, να σταματήσουν οι περικοπές στα εφάπαξ.

Να καταργηθούν οι αντιασφαλιστικοί νόμοι, οιεισφορές στον κλάδο υγείας και κάθε συμμετοχή μας σε φάρμακα. Σύγχρονο αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας-πρόνοιας για όλους.

Να σταματήσει κάθε ιδιωτικοποίηση στο δημόσιο σύστημα υγείας με άμεση πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Να προσληφθεί προσωπικό στον ΕΦΚΑ, να εκκαθαριστούν και να αποδοθούν στους δικαιούχους το συνολικό ποσό των συντάξεων τους, κύριας, παράλληλης, διαδοχικής, εφάπαξ, επικουρικής.

Κανένα πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, καμιά διακοπή σύνδεσης για χρέη σε ρεύμα, νερό, τηλέφωνο.

Όλοι στον δρόμο του αγώνα – Όλοι στη συγκέντρωση αύριο  7 Δεκέμβρη, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.30 το πρωί,

στην Κεντρική  Πλατεία Λάρισας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω