Με αφορμή τη νέα της συνεργασία με τον Χρίστο Αντωνιάδη και την Έλντα Πανοπούλου, η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στις κάμερες για την εγγονή της και τις δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε: «Γυρίζω δυναμικά, επανέρχομαι για να κάνω αυτό που κάνω χρόνια. Ο έρωτας είναι η δουλειά μου. Ο έρωτας για εμένα έχει τελειώσει. Ερωτευμένη είμαι με την εγγονή μου που τη λατρεύω και την αγαπάω. Η βάφτιση θα γίνει μάλλον τον Σεπτέμβριο και θέλουν να το κάνουν μαζί με την επέτειο του γάμου τους. Μακάρι να γίνει τραγουδίστρια η μικρή αλλά εγώ δε θα είμαι εν ζωή για να τη δω και να την ακούσω. Φυσικό είναι, τα χρόνια περνάνε».

«Σε λίγες ημέρες είναι το μνημόσυνο για τα τρίμηνα της μητέρας μου και είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που έχω περάσει, αλλά συνεχίζω. Μου δίνει δύναμη για να συνεχίζω η αγάπη σας και η αγάπη του κόσμου, και ότι αγαπάω πολύ τον εαυτό μου και δεν θέλω να είμαι συνέχεια πληγωμένη και στενοχωρημένη, αλλά και να αισθάνομαι μόνη» πρόσθεσε η Άντζελα Δημητρίου.

Δες περισσότερα στο βίντεο από το Happy Day:

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Περισσότερα Εδω