Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, αλλά και για τα εμβόλια στα παιδιά, αναφέρθηκε σε νέα του ανάρτηση ο Λαρισαίος καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης κ. Αχιλλέας Γραβάνης, ο οποίος μίλησε ακόμη και για το ότι σύμφωνα με την δική του θεώρηση, σύντομα θα γεμίσουν οι ΜΕΘ και τα νοσοκομεία από ασθενείς που δεν έχουν εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό, την ίδια στιγμή που οι εμβολιασμένοι θα περνούν τον ιό σαν μια γριπούλα στο πόδια και αν…

Έκανε λόγο για αποφάσεις θαρρετές που πρέπει να ληφθούν και σημείωσε πως: “Πολιτεία, επιστημονικοί φορείς, Δικαιοσύνη οφείλουν να παρέμβουν σε αυτούς που διαδίδουν επικίνδυνα για την δημόσια υγεία ψεύδη, ατεκμηρίωτες απόψεις, κάποιοι σε αντιποίηση υγειονομικού επαγγέλματος. Δεν είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα να οδηγούν συνανθρώπους τους στα νοσοκομεία ή στην απώλεια ζωής”.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ανάρτησε:

👉ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑΡΡΕΤΕΣ!
📌📌 ας τολμήσουμε να κάνουμε το 4ο κύμα σαν το 1ο κύμα, όταν παίρναμε αποφάσεις έγκαιρα, όταν παίρναμε αποφάσεις που οι άλλοι δίσταζαν. Χώρες όπως ο Καναδάς η Μαλτα κλείνουν για τους ανεμβολιαστους. Ας δώσουμε το μήνυμα υποδοχής των εμβολιασμένων: είναι πολλοί!
📌📌 Πολιτεία, επιστημονικοί φορείς, Δικαιοσύνη οφείλουν να παρέμβουν σε αυτούς που διαδίδουν επικίνδυνα για την δημόσια υγεία ψεύδη, ατεκμηρίωτες απόψεις, κάποιοι σε αντιποίηση υγειονομικού επαγγέλματος. Δεν είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα να οδηγούν συνανθρώπους τους στα νοσοκομεία ή στην απώλεια ζωής.
📌📌 σε λίγες μέρες δυστυχώς οι ανεμβολιαστοι θα επισκέπτονται τα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ, οι εμβολιασμένοι που τυχόν μολύνονται θα περνούν μια μικρή γριπουλα (αν την περνούν) στο σπίτι η στο πόδι, ανεβάζοντας περαιτέρω και επικαιροποιωντας για τα νέα στελέχη την ανοσία τους, σχεδόν δίχως τίμημα. Οι ανεμβολιαστοι θα πειστούν από την ζωή πληρώνοντας αχρείαστο τίμημα. Θα είναι κρίμα κι άδικο με 7,6 εκατομμύρια δωρεάν δόσεις εμβολίων στα ψυγεία μας!”.

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω