Δύο καθηγήτριες του Γυμνασίου Πλατυκάμπου, η κ. Παπαγιαννοπούλου Αντωνία και η κ. Τσάντου Δανάη συμμετείχαν στο πλαίσιο προγράμμματος Erasmus KA1 ( School against the consequences of the pandemic = Το σχολείο απέναντι στις συνέπειες της πανδημίας ), στην 5η ροή επιμόρφωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 5-2-2024 έως 10-2-2024 και επιμορφώθηκαν σε εκπαιδευτική δομή του Βερολίνου της Γερμανίας.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου παρακολούθησαν σεμινάριο με θέμα: «Quik and fun formative assessment techniques» και ενημερώθηκαν για νέες, σύγχρονες, γρήγορες και διασκεδαστικές μεθόδους διαμορφωτικής αξιολόγησης των μαθητών οι οποίες κυρίως αναδείχτηκαν μετά την περίοδο της τηλεκπαίδευσης, κατά το χρονικό διάστημα της πανδημίας .

Θ’ ακολουθήσει ενδοσχολική επιμόρφωση στα μέλη του συλλόγου διδασκόντων καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα, με σκοπό τη διάχυση των αποτελεσμάτων αλλά και την εφαρμογή διδακτικών παρεμβάσεων στην τάξη προκειμένου να εφαρμοστούν οι νέες μέθοδοι αξιολόγησης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω