Σπάνιες φωτογραφίες από ένα παιχνίδι της Sega με τον Μάικλ Τζάκσον, που θεωρούνταν χαμένες, βρέθηκαν σε μια δημοπρασία στη Βρετανία. Το παιχνίδι του 1993 ήταν ένα υβρίδιο μεταξύ ενός «arcade σκοπευτή» και μιας διαδραστικής βόλτας που δημιουργήθηκε για τα θεματικά πάρκα της Sega World, στο οποίο ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ταυτόχρονα αφηγητής και οδηγός των παικτών.

Ο αείμνηστος τραγουδιστής συνεργάστηκε πολλές φορές με την ιαπωνική εταιρεία παιχνιδιών, όπως τα τρία βιντεοπαιχνίδια του «franchise Moonwalker» που δημιούργησε η Sega μετά την ομώνυμη ταινία του τραγουδιστή. Νωρίτερα φέτος, ο πρώην επικεφαλής της ομάδας Sonic, Γιούτζι Νάκα, επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Μάικλ Τζάκσον είχε υπογράψει τη μουσική για το Sonic 3 «Ο σκαντζόχοιρος». Από τώρα, τα αποσπάσματα από το παιχνίδι είναι διαθέσιμα στο YouTube.

Η αρχική κασέτα, με την ένδειξη «Sega S-1 της βερσιόν Μάικλ Τζάκσον», πωλήθηκε από τον συγγενή ενός πρώην υπαλλήλου της «Sega Ψυχαγωγία Ευρώπης». Μια ομάδα οπαδών της «Σέγκα και το Κέντρο αντιγραφής της Οξφόρδης», απέσπασαν στη συνέχεια το περιεχόμενο πριν το ανεβάσουν ως αρχείο και στο YouTube.

Υπήρχε μια ηχογράφηση στα αγγλικά και στα ιαπωνικά. Αυτό θα ήταν το πρώτο γνωστό αντίγραφο του παιχνιδιού, ενώ το ίδιο το παιχνίδι παραμένει ένα μυστήριο.

Πηγή: YouTube

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω