Ενόψει του «Hello Football Friend» που θα φιλοξενηθεί αύριο Σάββατο 26 Νοεμβρίου στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο ποδοσφαίρου, συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι φορείς της διοργάνωσής της σήμερα, το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΠΣΝ Λάρισας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάσσεται στο πλάνο της Ε.Π.Ο. «Μπάλα Παντού» και η διοργάνωση ανήκει στην ΕΠΣΝ Λάρισας σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ και την ευγενική χορηγία του Δήμου Λαρισαίων.

Στη συνέντευξη παρευρέθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος αφού απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση, έκανε λόγο για ένα πρόγραμμα που στοχεύει να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο των νέων: “Η συγκεκριμένη διοργάνωση αφορά ένα λαϊκό άθλημα, το οποίο αφορά σε ένα μοναδικό στόχο, να τραβήξει το ενδιαφέρον των παιδιών.” τονίζοντας στο τέλος πως “το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που μπορεί να δώσει τα μέγιστα στην υπόθεση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου”.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης αναφέρθηκε σε μία διοργάνωση που παντρεύει το ποδόσφαιρο και την κοινωνία, συμπληρώνοντας πως: “Στόχος είναι η προσέγγιση αγοριών και κοριτσιών στο ποδόσφαιρο, και η δημιουργία ισχυρών δεσμών ανάμεσα στους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου.”

Επισημαίνονται πως για την εκδήλωση που θα λάβει χώρα αύριο στην Κεντρική πλατεία από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, θα συμμετέχουν πάνω από 300 παιδιά και 25 από τις 34 ακαδημίες του νομού, οι οποίες για δέκα λεπτά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε ένα χώρο που στήνεται πρώτη φορά στη Λάρισα, με χλοοτάπητα, τερματάκια και διαιτητές.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω