Σε πυρετό προετοιμασιών  βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια έπειτα από έναν χρόνο απουσίας ετοιμάζεται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μέσα από τη συχνότητα του Open. Αυτός είναι και ο λόγος που η Ελένη, σε καθημερινή βάση επισκέπτεται τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού στη Λεωφόρο Συγγρού. (δες εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE)

Η παρουσιάστρια αν και έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις φροντίζει πάντα να βρίσκει λίγο χρόνο προκειμένου να συνομιλήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια άλλωστε είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram και ανταλλάσσει απόψεις με τους ακόλουθούς της απαντώντας στα σχόλιά τους.

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από παλιότερες διακοπές της στην Άνδρο με πολλούς να της σχολιάζουν λέγοντάς της διάφορα μέρη στα οποία ζουν. Μάλιστα, μια ακόλουθος της είπε ότι στέλνει μήνυμα από την Σκωτία με την παρουσιάστρια να ενθουσιάζεται ρωτώντας τη ποια είναι η πιο κατάλληλη εποχή για ένα ταξίδι εκεί μιας και πρόκειται για μια χώρα που θα ήθελε να επισκεφθεί.

Περισσότερα Εδω