Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή “Μega Καλημέρα”, o Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να κάνει τα δικά του σχόλια.

«Εγώ είμαι σε αυτήν την εκπομπή ένα είδος επισκέπτη – συμμετέχοντα. Αν λοιπόν εσύ λες, Στέφανε, ότι με αγαπάνε σε αυτή την εκπομπή, με το βάρος και τη σοβαρότητα των λόγων σου, εσύ το υπογράφεις. Εγώ δε μπορώ να το υπογράψω». ήταν κάποιες από τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου που προκάλεσαν τον σχολιασμό του συνεργάτη της Φαίης Σκορδά. (δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου)

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε πως το κλίμα ανάμεσα στους συνεργάτες της εκπομπής “Super Κατερίνα” είναι τεταμένο και πως του προκάλεσε εντύπωση που οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου σήμερα πέρασαν ασχολίαστες από την Κατερίνα Καινούργιου.

«Σε άλλη περίπτωση νομίζω ότι θα είχε συζητηθεί πάρα πολύ αυτό. Η συγκεκριμένη εκπομπή την αλήθεια της την κάνει σήριαλ. Δε λέω ότι κάνουν ψέματα» είπε μέσα σε όλα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Περισσότερα Εδω