GNTM 4: Οι τέσσερις κριτές συνάντησαν για άλλη μια φορά τα υποψήφια top models σχολιάζοντας τις λήψεις που έφεραν στο πλατό μετά τη δοκιμασία φωτογράφισης.

Στο νέο επεισόδιο, η αρχή έγινε με μία επιβράβευση για τους κορυφαίους εννιά, που παλεύουν να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Η παραγωγή χάρισε μία ημέρα χαλάρωσης και παιχνιδιού για τα μοντέλα, ούτως ώστε να αποφορτιστούν για λίγο από τις απαιτητικές δοκιμασίες. Εκεί βέβαια οι εντάσεις δεν έλειψαν και τα καρφιά εκτοξεύονταν συνεχώς.

Για την δοκιμασία αποχώρησης τα παιδιά στήθηκαν μπροστά στον φακό του Bill Georgoussis ως fashion αγγελιαφόροι με ρομαντική διάθεση, κρατώντας από ένα γιγαντιαίο prop, με το οποίο «έστειλαν» το δικό τους μήνυμα. Φυσικά δεν ήταν μόνοι τους καθώς καλεσμένοι έκπληξη τους βοήθησαν να βγάλουν το απαραίτητο συναίσθημα και να φτάσουν στον στόχο τους.

Η ώρα της αποχώρησης έφτασε και η κριτές αποφάσισαν πως η Μαρία θα πρέπει να μείνει εκτός GNTM 4 – Η σχετική ανακοίνωση έφερε αρκετή συγκίνηση αλλά και πολύ κλάμα από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, μιας και η Μαρία κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές φιλίες στο σπίτι του GNTM.

Περισσότερα Εδω