Σε ένα μήνα από σήμερα θα εκτίσει την ποινή του ο Νταμιάν Λε Ταλέκ. Ο μέσος της ΑΕΚ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα της Super League και ο Αργύρης Γιαννίκης αποφάσισε να μετατοπίσει την τιμωρία του όσο πιο μακριά του επιτρέπει ο κανονισμός. Έτσι από τη στιγμή που καλείται να εκτίσει ποινή μέσα στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές, ο Λα Ταλέκ θα απουσιάσει από την πιο μακρινή: εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο στις 27 Νοεμβρίου.

Τα προβλήματα των απουσιών του Άμραμπατ και του Γκαρσία προκαλούν ανησυχία και ο Γιαννίκης δεν ήθελε να στερηθεί άλλον παίκτη, κυρίως μέχρι τη διακοπή του Νοεμβρίου. Αμέσως μετά (21/11) ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο τεχνικός της ΑΕΚ εύχεται να έχει όλους τους «άσους στο μανίκι του».

* Σε υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες θα απουσιάσουν την επόμενη εβδομάδα ο Μάριο Μιτάι (U21 Αλβανίας), ο Ζίγκα Λάτσι (U21 Σλοβενίας) και οι τρεις Ιρανοί Ανσαριφάρντ, Μοχαμαντί, Χατζισαφί για αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ 2022. Έπονται κι άλλες κλήσεις εντός των προσεχών ημερών.

* Χρόνια πολλά στον διοικητικό ηγέτη της Δημήτρη Μελισσανίδη έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω των λογαριασμών της στα Social Media. Στην ευχετηρια ανάρτηση αναφέρει:

«Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τις πιο θερμές ευχές της στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη για την ονομαστική του εορτή!

Πρόεδρε, χρόνια πολλά και πάντα δημιουργικά στον μεγάλο στόχο που έχεις θέσει για τη σταθερότητα, την υγιή εξέλιξη και την αναγέννηση της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα.

Τα καλύτερα βρίσκονται και πάλι μπροστά μας!».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω