Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση Λάρισας στα πλαίσια της διάχυσης του αντίκτυπου των σχεδίων κοινοπραξίας Erasmus KA1+ οργανώνει ως Συντονιστής φορέας, δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Σχέδια Ευρωπαϊκής Κινητικότητας υπό το συντονισμό της Διεύθυνσης Π.Ε. Λάρισας: Σχεδιασμός-Υλοποίηση-Αντίκτυπος».

Το σεμινάριο, το οποίο θα υλοποιηθεί  διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων CISCO Webex, τη Δευτέρα στις 29 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 μ.μ. μέχρι 20.00 μ.μ., στοχεύει στην επιμόρφωση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών σε καλές πρακτικές όσον αφορά στη διασφάλιση της συνεργασίας ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, στην εφαρμογή καινοτόμων δράσεων, καθώς και στην ανάπτυξη των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και κατ’ επέκταση στη διαμόρφωση σύγχρονων και ελκυστικών μαθησιακών περιβαλλόντων που θα διαμεσολαβούν θετικά στην καλλιέργεια γνώσεων και δεξιοτήτων που σχετίζονται με την σύγχρονη κοινωνία. Επιπρόσθετα, οι συγκεκριμένες πρακτικές ενισχύουν την ευρωπαϊκή διάσταση και εξωστρέφειά των προαναφερόμενων σχολικών μονάδων και παράλληλα καλλιεργούν τις κατάλληλες συνθήκες για τη δημιουργία μελλοντικών συνεργασιών και δράσεων στις οποίες θα συμμετέχουν εκπαιδευτικοί και μαθητές από διάφορες  χώρες της Ευρώπης.

Στο σεμινάριο θα απευθύνει χαιρετισμό η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Αικατερίνη Καραγιώργου και θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα μιλήσουν, ο  Συντονιστής Βασικής Δράσης 1 της Σχολικής Εκπαίδευσης του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), κ. Κων/νος Μαγγιώρος και η Πρέσβειρα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων eTwinning Λάρισας και Μαγνησίας,  κ. Ζωή Γάλλου. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν: Δ/ντές-ντριες, Προϊστάμενοι/νες, Υποδιευθυντές/ντριες, Αναπληρωτές/τριες Δ/ντές-ντριες και εκπαιδευτικοί όλων των σχολικών μονάδων Προσχολικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης, δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική φόρμα https://forms.gle/prg4sz8Cy936BzYX7 μέχρι την Παρασκευή στις 26 Νοεμβρίου 2021.                                                             

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω