Μια έκτακτη ανακοίνωση έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής 26/5 η Σελίν Ντιόν. Η διάσημη τραγουδίστρια θα πρέπει να ακυρώσει ολόκληρη την παγκόσμια περιοδεία της, καθώς συνεχίζει να δίνει μάχη για την υγεία της, λόγω του συνδρόμου Stiff Person με το οποίο διαγνώστηκε εδώ και αρκετό καιρό.

Η Σελίν Ντιόν δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τις ημερομηνίες της περιοδείας της στο Instagram, και επεσήμανε με «με τρομερή απογοήτευση» ότι θα πρέπει να ακυρώσει όλες τις ζωντανές της εμφανίσεις στο πλαίσιο του Courage World Tour, επειδή συνεχίζει τη μάχη με την ανίατη νευρολογική ασθένεια που διαγνώστηκε.

Η 55χρονη σταρ είχε αναβάλλει αρχικά τις ζωντανές της εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person. 

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά η περιοδεία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμα και όταν είσαι στο 100%. Δεν είναι δίκαιο για εσάς να συνεχίσω να αναβάλλω τις παραστάσεις, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω ξανά στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!», έγραψε η Σελίν Ντιόν στο Instagram.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση της ομάδας της Σελίν Ντιόν αναφέρεται ότι όσοι αγόρασαν εισιτήρια θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους από τον πάροχο που τα αγόρασαν.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω