Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που θα προβληθεί στις 21:00 στον Alpha. Ο Αντώνης στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας φέρνει για πρώτη φορά καρπούς.

Αναλυτικότερα, ο Άγγελος προσπαθεί να προσεγγίσει τον Μαθιό και του ζητά να τον βοηθήσει στην προσπάθειά του να βρει ποιος είναι ο πατέρας του.

Ο Μαθιός όμως παρεξηγεί τις προθέσεις του Άγγελου. Την ίδια ώρα, η συνάντηση της Καλλιόπης με τη γιαγιά Ειρήνη ρίχνει ακόμα βαριά τη σκιά της στις δυο οικογένειες. Ο Αστέρης συγκρούεται με την Καλλιόπη και τον Μαθιό, ενώ η Μαρίνα πιάνει τη πεθερά της να διαβάζει το γράμμα της Ανθούλας κι αποφασίζει με κάθε τρόπο να το βρει…

Ζητά τη βοήθεια του παππά για την πεθερά της και προσπαθεί να μάθει ποιους και τι αφορά το γράμμα που έχει κρυμμένο η γιαγιά Ειρήνη. Κι η Αργυρώ, όμως, έχει μια απρόσμενη συνάντηση.

Σε μια καντίνα στην άκρη του δρόμου βλέπει μπροστά της… τη Σεμίνα! Θα μπορέσει η εξομολόγησή της να μαλακώσει την καρδιά του Πέτρου; Και ποιες εξελίξεις θα προκαλέσουν οι τρομερές αποκαλύψεις της για τον Διονύση; Στο μεταξύ η παγίδα που στήνει ο Αντώνης στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας φέρνει για πρώτη φορά καρπούς, όμως ο νους του είναι στη Μαρίνα και στην υπόσχεση για μια νέα, ομορφότερη ζωή!

Περισσότερα Εδω