Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ το πρωί της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου βρέθηκαν ενώπιον του αστικού δικαστηρίου της Βαρκελώνης, προκειμένου να επικυρώσουν τη συμφωνία του χωρισμού τους.

Η Κολομβιανή σταρ και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του, κατέληξαν σε συμφωνία για τον χωρισμό τους, όπως αναφέρει η ισπανική «El Pais»

«Η Σακίρα και ο Πικέ σφραγίζουν τη συμφωνία χωρισμού τους ενώπιον του ανακριτή. Ο ποδοσφαιριστή και η τραγουδίστρια δεν έχουν διασταυρωθεί μπροστά στις κάμερες και έχουν δει ο ένας τον άλλον μόνο στο πρωτοδικείο της Βαρκελώνης», ανέφερε το ρεπορτάζ, καθώς η τραγουδίστρια και ο πρώην σύζυγός της το πρωί της Πέμπτης μπήκαν από διαφορετικές εισόδους στο κτιριακό συγκρότημα.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, το σύμφωνο του πρώην ζευγαριού, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως η Σακίρα θα πάει να ζήσει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, μαζί με τα δύο παιδιά της, τον 11χρονο Sasha και τον 9χρονο Milan, ενώ ο Πικέ θα μπορεί να τους επισκέπτεται όσες φορές θέλει, με τα έξοδα των ταξιδιών αυτών να βαραίνουν και τους δύο.

«Έχουν κατασκηνώσει παπαράτσι έξω από το σπίτι μου, 24 ώρες την ημέρα. Και δεν υπάρχει μέρος όπου μπορώ να κρυφτώ από αυτούς με τα παιδιά μου, εκτός από το δικό μου σπίτι. Ξέρεις, δεν μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στο πάρκο σαν μια κανονική οικογένεια, να πάμε να φάμε ένα παγωτό ή να κάνουμε κάποια δραστηριότητα χωρίς να μας ακολουθούν οι παπαράτσι. Οπότε είναι δύσκολο», δήλωσε η Σακίρα στο «Elle» στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω