Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και επίσημα και είναι αρκετά… πλούσια! Οι περισσότερες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, σειρές αλλά και τηλεοπτικά reality έχουν κάνει ήδη πρεμιέρα από τις αρχές του Σεπτέμβρη και υπόσχονται να μας κρατήσουν συντροφιά τους επόμενους μήνες. Οι προετοιμασίες είναι εντατικές για όσα θα δούμε τη νέα σεζόν!

Παρουσιαστές που έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό αλλά και νέα πρόσωπα θα βρεθούν στα ανανεωμένα τηλεοπτικά πλατό των καναλιών για να προσφέρουν στους τηλεθεατές τόσο ενημέρωση όσο και ψυχαγωγία. Παράλληλα τόσο νέα προγράμματα, όσο και αγαπημένα, από προηγούμενες χρονιές, reality παιχνίδια έρχονται με στόχο να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές, σειρές και reality που κάνουν πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες:

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

  • “Χαμογέλα και πάλι” με την Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega

Η Σίσσυ Χρηστίδου τη νέα σεζόν αλλάζει τηλεοπτική στέγη και θα βρίσκεται πλέον στο Mega. Η νέα της εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 9:50. Η παρουσιάστρια με την ομάδα της δίνει ραντεβού κάθε Σαββατοκύριακο στο Mega. Η Σίσσυ Χριστίδου μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Ελένη Βουλγαράκη και το νέο μέλος της ομάδας, τον Νίκο Συρίγο, σχολιάζουν και αναλύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

  • “Καλύτερα δε γίνεται” με την Ναταλία Γερμανού στον Alpha

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει με την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” για τέταρτη σεζόν στον Alpha. Η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 13:50. Μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού, ο Δημήτρης Πανόπουλος είναι το νέο μέλος της τηλεοπτικής παρέας, η οποία και τη φετινή σεζόν μένει πιστή στο ραντεβού της. Δίπλα στη Ναταλία Γερμανού, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Ναταλία Αργυράκη η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον Alpha.

  • Familiar με την Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου στο Open

H μαμά Μυρτώ Κάζη και ο μπαμπάς Ετεοκλής Παύλου παρουσιάζουν κάθε Σαββατοκύριακο ένα μαγκαζίνο που απευθύνεται τόσο σε νέους γονείς όσο και σε εκείνους που σχεδιάζουν να γίνουν γονείς. Η εκπομπή Familiar κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 17:55. Ειδικοί επιστήμονες δίνουν απαντήσεις αλλά και λύσεις στις απορίες και τα άγχη των γονέων κάνοντας την καθημερινότητά τους πολύ πιο εύκολη. Επίσης η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα υγείας και ψυχολογίας, tutorials, αληθινές ιστορίες που θα εμπνεύσουν, μαγειρική για όλη την οικογένεια αλλά και απολαυστικά παιχνίδια με «διάσημους» γονείς.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

  • Greece’s Next Top Model 4 (GNTM 4) στο Star

Το δημοφιλέστερο ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει για 4η σεζόν στο Star με στόχο να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το GNTM 4 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star. Το ριάλιτι μόδας έρχεται αυτή τη σεζόν ανανεωμένο με τους Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό με στόχο την ανάδειξη του επόμενου Next Top Model της Ελλάδας.

 

  • Η Τέλεια Απόδραση με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha

Η Τέλεια Απόδραση με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Άννα Πρέλεβιτς επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Το τηλεπαιχνίδι κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και υπόσχεται να μοιράσει πολλά δώρα κάθε Κυριακή βράδυ. Δύο παίκτες. Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα. Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς. Όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντας τους. Αν τα καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να τα ανοίξουν!

Εσύ τι περιμένεις πώς και πώς να ξεκινήσει;

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω