Πανελλήνια συγκίνηση για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε επιλέξει τον τελευταίο χρόνο να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, τον Φεβρουάριο του 2020, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώντας κάθε φορά με την ερμηνεία του.

Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού άφησε πίσω του την τελευταία του σύζυγο, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου του 1996.

Ήταν αναμφίβολα, ένα από τα πιο κοσμικά γεγονότα όλων των εποχών. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Κέρκυρας, την ιδιαίτερη πατρίδα της Άντζελας και πέντε χρόνια μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Μαρία. Κουμπάροι ήταν ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, καλός φίλος του Τόλη και ο επιχειρηματίας Στέργιος Βρούσγος.

Δες ακόμα: Τόλης Βοσκόπουλος: Το “τελευταίο αντίο” από τον κουμπάρο του, Τέρενς Κουίκ

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Mega, από χέρια του Τόλη Βοσκόπουλου πέρασαν αμέτρητα για την εποχή του χρήματα. Τα χρήματα γι αυτόν δεν είχαν σημασία. Σημασία είχαν οι άνθρωποι. Ήταν όμως και ο απόλυτος επαγγελματίας. Που είχε λόγο για τα πάντα.

Προσιτός και απρόβλεπτος, μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα. Όπως από ένα σκίτσο που του του έφτιαξε ένας άγνωστος δημιουργός Αυτό το σκίτσο ζήτησε από το κουμπάρο και φίλο του, να το δώσει στην κόρη του…όταν έρθει η στιγμή.

Σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15.00 στο Α’ Νεκροταφείο, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος θα μένει “ζωντανός” στις μνήμες μας μέσα από την πλούσια δισκογραφία του.

 

Περισσότερα Εδω