Σε μια χαλαρή βόλτα στην Γλυφάδα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, τη Σάσα Σταμάτη μαζί με την σύζυγο του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ ΜακΚίσικ.

Η γνωστή δημοσιογράφος σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, βρέθηκε στα νότια προάστια όπου συναντήθηκε με τη νεαρή καλλονή και απόλαυσαν μαζί τη βόλτα τους. 

H Μπέριλ ΜακΚίσικ και ο σύζυγός της, Σακίλ ΜακΚίσικ έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο, ο οποίος μάλιστα γεννήθηκε στην Ελλάδα. 

Η ίδια μάλιστα, σε δήλωση που έκανε αποκλειστικά στο TLIFE, ανέφερε: «Είναι τόσο ξεχωριστό που βρίσκομαι στην Ελλάδα γιατί η προγιαγιά μου είναι από τη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω την Ελλάδα και νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου από τότε που ήρθαμε εδώ πριν από 4 χρόνια λόγω της καριέρας του συζύγου μου στον Ολυμπιακό. Η Ελλάδα θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας γιατί γέννησα τον γιο μου εδώ».

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Σάσα Σταμάτη, όπου παραδέχτηκε ότι περνούν αρκετό χρόνο μαζί ενώ συνεχώς την κάνει να γελάει.

Φωτογραφίες: NDP

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω