Τις καλοκαιρινές διακοπές τους έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το ερωτευμένο ζευγάρι άφησε το σπίτι του στην Αθήνα και έχοντας στο πλευρό του τα τέσσερα παιδιά του ξεκίνησε το tour στις Κυκλάδες. Οι δυο τους έχουν ιδιαίτερα αδυναμία σε αυτά τα νησιά και έτσι τα επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του βρέθηκαν στην όμορφη Φολέγανδρο, ενώ επόμενος σταθμός τους ήταν η Αντίπαρος. Μετά από μια δύσκολη χρονιά, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη απολαμβάνουν ξέγνοιαστε στιγμές με την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αντίπαρο, όλοι μαζί επισκέφτηκαν το εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, γεγονός που αποκάλυψε ο τραγουδιστής στα social media. Μάλιστα, το ζευγάρι δεν δίστασε να ανταλλάξει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τόσο η Κάτια Ζυγούλη όσο και ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους διάφορες στιγμές από το ταξίδι τους. 

Δες τα στιγμιότυπα:


Περισσότερα Εδω