Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγός του, Λαμπρινή, λίγες μέρες μετά τον πολιτικό τους γάμο.

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από τα social media και τις πρώτες αναρτήσεις με τον νεογέννητο γιο του.

«Τα λόγια είναι φτωχά. Το μεγαλύτερο θαύμα και επίτευγμα της ζωής μου. Καλώς ήρθες πρίγκιπά μου. Λαμπρινή μου σ’αγαπω» έγραψε ο Σάκης Αρσενίου.

Ενώ η σύζυγός του ανέβασε στο instagram την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία: «Οικογένεια! Εκεί που ξεκινάει η ζωή και δεν τελειώνει ποτέ η αγάπη! Αυτό το μικρό πλασματάκι θα δώσει νόημα στη ζωή μας, θα μας ενώσει και θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς, μαζί! Ευχαριστώ τον άνθρωπο μου που ήταν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές είτε δύσκολες είτε εύκολες, με φρόντιζε, με κρατούσε ήρεμη και πάνω απ’ολα μου χάρισε αυτό το θαύμα», ήταν η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του τραγουδιστή.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Σάκης Αρσενίου, ο γιος τους θα πάρει το όνομα  Κωνσταντίνος – Εφραίμ. Το πρωί του Σαββάτου το ζευγάρι πήρε εξιτήριο, ξεκινώντας έτσι για τη νέα καθημερινότητα εντός σπιτιού με τον γιο τους. Το TLIFE βρέθηκε έξω από το μαιευτήριο εξασφαλίζοντας τις πρώτες φωτογραφίες.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/TLIFE

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω