Την Τετάρτη 7 Απριλίου δικάζεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους ο 52χρονος εκπαιδευτικός, που φέρεται πως διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη.

Η σχέση του με την 14άχρονη φέρεται να αναπτύχθηκε το 2018 όταν ήταν μαθήτριά του σε σχολείο της Ρόδου και – όπως ισχυρίστηκε – όταν εκείνος είχε μετατεθεί μέσω Facebook αλλά και συναντήσεις τους τον Απρίλιο διαμορφώθηκε σε επίπεδο πλατωνικό και “αγνής αγάπης”.

Στην πρώτη της κατάθεση η 14άχρονη είχε αναφέρει πως από τον Απρίλιο του 2019 η σχέση τους είχε γίνει ερωτική την οποία όμως απέκρουε.

Σε δεύτερη κατάθεσή της, ανασκευάζοντας την πρώτη, είπε πως ότι συνέβη μεταξύ τους, έγινε με τη θέλησή της χωρίς βία και πίεση ζητώντας παράλληλα την παύση της δίωξής του.

Ο εκπαιδευτικός από την άλλη σε υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεών του αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά ούτε σεξουαλική επαφή, ούτε κάτι που δεν θα ήθελε και θα έθιγε την αξιοπρέπεια του κοριτσιού.

Σύμφωνα δε με την εφημερίδα “η δημοκρατική ” από την ιατρική πραγματογνωμοσύνη που διεξήχθη προέκυψε ότι η ανήλικη δεν φέρει κακώσεις ή υποδηλωτικά κακώσεων και περαιτέρω ότι ο παρθενικός της υμένας δεν έχει υποστεί ρήξη. Δεν αποκλείεται αρμοδίως από τον ιατροδικαστή ωστόσο – σύμφωνα με την ίδια πηγή – να έχει υπάρξει ερωτική επαφή.

Στις 30 Νοεμβρίου 2019 ο εκπαιδευτικός φέρεται να εισήλθε γύρω στις 03.00 παράνομα στο σπίτι του 49χρονου πατέρα της μαθήτριας και να του προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο ζητώντας “εξηγήσεις” γιατί η ανήλικη βρισκόταν έως εκείνη την ώρα έξω και αποκαλύπτοντας τον έρωτά του για εκείνη.

Περισσότερα Εδω