ανταπόκριση: Αχιλλέας Πατσούκας

H Ρωσική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον, χαρακτήρισε ως ψευδή και με στόχο την πληροφοριακή πίεση, τη δήλωση του Λευκού Οίκου, μέσα στις οποίες υπάρχει και το χρονοδιάγραμμα της της «ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία».

Με ανάρτησή της στην σελίδα της στο Facebook, η ρωσική διπλωματική αποστολή στην Ουάσιγκτον, σημείωσε πως οι αμερικανικές αρχές ήδη περιγράφουν λεπτομερώς τα σενάρια τέτοιων προκλήσεων και παραθέτουν ακόμα και τις ημερομηνίες της ενδεχόμενης έναρξης «επιχειρήσεων», χωρίς όμως να παραθέτουν το παραμικρό στοιχείο.

Οι διπλωμάτες τόνισαν πως με τον τρόπο που διατυπώνεται το συγκεκριμένο ζήτημα «επιβεβαιώνεται η συνεχιζόμενη πίεση πληροφόρησης» απέναντι στη Ρωσία.

Επιπλέον, επαναλαμβάνεται το ίδιο σενάριο: υπάρχει ένα μπαράζ πληροφοριών για μια αίσθησης, η οποία στην συνέχεια επαναλαμβάνεται πολλές φορές από τον Τύπο και στο τέλος καταλήγει να γίνεται θέμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω