Δύο χρόνια μετά τον ερχομό του γιου της, η make up artist Ρούλα Σταματοπούλου βάπτισε τον γιο της, Μιχαήλ – Άγγελο στην Τήνο, εκεί όπου πριν από μερικά χρόνια είχε βρεθεί προκειμένου να κάνει το δικό της τάμα για να δημιουργήσει οικογένεια.

Την Πέμπτη 25/5/23 η Ρούλα Σταματοπούλου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος βίωσαν ιδιαίτερες οικογενειακές στιγμές, αφού ο γιος της, εκτός από την βάπτιση, γιόρτασε και τα δεύτερα γενέθλιά του.

Συγκινημένη η Ρούλα Σταματοπούλου μίλησε στο Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν μπήκε στη ζωή μου ο Κωνσταντίνος, ήρθαμε διακοπές στην Τήνο. Είπα στην Παναγία πως αν μου χαρίσει ένα παιδάκι θα ερχόμουν να το βαπτίσω εδώ.

Δεν είμαι καλή στα τάματα. Με το που γίνεται το θαύμα δεν είχα διαλέξει όνομα για το παιδί και καθώς χάιδευα την κοιλιά μου λέγοντας άγγελέ μου, άγγελε, κολλάει εκεί το όνομα στα χείλη μου. Δεν μπορούσα να πω τίποτα άλλο από αυτό κι έτσι βγήκε ο Μιχαήλ – Άγγελος», ανέφερε η Ρούλα Σταματοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Η βάπτιση έγινε σε πολύ στενό κύκλο και το ευχαριστηθήκαμε όλοι. Υπήρχε τρομερή ενέργεια απ΄ όλους. Ο Μιχαήλ – Άγγελος έκλαιγε αλλά είχαμε τον πάτερ Γεώργιο που ήταν συγκλονιστικός. Τόσο καλός και τρυφερός μαζί του. Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά που μαζευτήκανε εδώ και διοργανώσανε και τα γενέθλια του παιδιού», είπε στο Happy Day η Ρούλα Σταματοπούλου.

Περισσότερα Εδω