Επτά μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχασε τη γιαγιά της. 

Το μοντέλο που είχε αποκαλύψει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η γιαγιά της αλλά και το πόσο σκληρά πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή με την ίδια να βρίσκεται συνεχώς δίπλα της, φαίνεται πως επτά μήνες μετά τον χαμό της δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την απώλειά της.

Σήμερα ωστόσο, τα πράγματα ήταν κάπως πιο δύσκολα για εκείνη αφού η θύμησή της έγινε πιο έντονη και μέσα από μια σειρά αναρτήσεων θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της.

«Μας λείπεις γιαγιάκα μου, πολύ πολύ πολύ. Μακάρι να ήσουν εδώ. Μου είπες θα έρθεις σπίτι μου να μείνουμε μαζί. Μου το υποσχέθηκες. Η μόνη υπόσχεση που δεν κράτησες. Είσαι η καλύτερη μαμά όλου του κόσμου. Σε αγαπάω και μου λείπεις καλή μου, Νικούλα μου» έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ενώ, σε ένα άλλο βίντεό της η Δήμητρα Αλεξανδράκη με δάκρυα στα μάτια λέει, «Έχω σχεδόν επτά μήνες που έχω χάσει τη γιαγιά μου και μου λείπει πάρα πολύ. Σήμερα είμαι πολύ στεναχωρημένη και θα την ήθελα εδώ».

«Τα πάντα θα έδινα για μια έστω αγκαλιά σου» γράφει σε μια άλλη ανάρτησή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

Περισσότερα Εδω