Σε κλίμα οδύνης έγινε την Κυριακή στην Αθήνα το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβαζ. Μνημόσυνο έγινε και στην ιδιαίτερη πατρίδα του Γιώργου στην Καλλίφυτο της Δράμας. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ που συγκλονίζει μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής ΤLIVE και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο πόνος της μητέρας του είναι μεγάλος. Η κάμερα του TLIVE, ταξίδεψε στη Δράμα και συνάντησε τη μητέρα του Γιώργου που είναι απαρηγόρητη. Τα όσα λέει για το παιδί της συγκλονίζουν:

“Δεν περνάει ο πόνος. Όσο περνάει ο καιρός είναι και χειρότερα. Μου το φάγανε το παιδί μου και με αυτό το άσχημο τρόπο. Πολύ με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή. Γιατί δηλαδή τι τους έφταιξε το παιδί μου. Πάω κάθε μέρα και του κάνω παρέα στον τάφο του. Εκείνος νομίζω ότι με βλέπει. Εγώ δεν τον βλέπω. Παίρνω τη φωτογραφία του και ακούω και το τραγούδι του και κλαίω κάθε μέρα. Να επικηρύξουνε και αυτούς που σκότωσαν τον γιο μου γιατί δηλαδή” είπε στην κάμερα της εκπομπής η μητέρα του Γιώργου προκαλώντας συγκίνηση.

“Την προηγούμενη μέρα με είχε πάρει ο Γιώργος τηλέφωνο και μου είπε πως όταν θα ανοίξουν οι δρόμοι θα έρθει να με δει. Και την άλλη μέρα μαθαίνω ότι τον σκότωσαν. Αυτό δεν αντέχεται με τίποτα” είπε με σπαραγμό η μητέρα του δημοσιογράφου

Περισσότερα Εδω