Για την απώλεια της μητέρας της όταν η ίδια ήταν μόλις 11 ετών, τα δύσκολα casting στο εξωτερικό, αλλά και τον ανταγωνισμό στο χώρο της υποκριτικής μίλησε η Ρέα Τουτουνζή στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Τη μητέρα μου την έχασα στα 11 μου χρόνια. Δεν πρόλαβα να έχω πολλές αναμνήσεις μαζί της. Η γιαγιά πήρε τη θέση της μαμάς. Η γιαγιά μου δεν ήθελε ποτέ να μου περάσει ότι είμαι όμορφη», αποκάλυψε η Ρέα Τουτουνζή.

«Ξεκίνησα το modelling το 1994, ήμουν 19 στα 20. Η πρωτιά στα καλλιστεία ήταν απίστευτη, είχαμε βγει με την Εύη Αδάμ, πρώτη και δεύτερη. Γελούσαμε γιατί δεν το είχαμε πάρει σοβαρά. Επίσης, ακόμα δεν πιστεύω πως μπήκα στη δεκάδα των καλλιστείων “Μις Υφήλιος”, με έσπρωξε τότε μία κοπέλα όταν είπαν το όνομά μου γιατί δεν καταλάβαινα τη γινόταν», είπε η Ρέα Τουτουνζή για την ενασχόλησή της με το modelling.

«Στο modelling τρως συνέχεια άρνηση, δεν αρέσεις εύκολα, σε σκληραγωγεί αυτό. Στο Μιλάνο περίμενα πολλές ώρες για ένα casting, τελικά μου είπαν “Είστε πολύ όμορφη, δε μας κάνετε”» ανέφερε η Ρέα Τουτουνζή.

Και πρόσθεσε: «Μεγαλύτερο ανταγωνισμό έχω δεχτεί στο χώρο της υποκριτικής, αλλά όχι σε βαθμό να με πειράξει. Σε μια παράσταση ήμουν με μια κυρία που είχε θέμα με όλους. Είχε κακή συμπεριφορά», περιέγραψε για το χώρο της υποκριτικής.

Περισσότερα Εδω