Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στον τηλεοπτικό αέρα του ANT1 σε μια νέα εποχή για την παρέα μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Την πρώτη του καλησπέρα είπε ο Αντώνης Κανάκης στους τηλεθεατές για το νέο έτος. Την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση να παίρνουν νέες θέσεις στο πλευρό του παρουσιαστή, με τον δεύτερο να βρίσκεται πλέον αριστερά δίπλα στον Αντώνη Κανάκη.

Η έναρξη μάλιστα συνοδεύτηκε με μια χιουμοριστική εισαγωγή με τον αριθμό 3, μιας και πλέον η παρέα αποτελείται από 3 μέλη.

Ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής: «Έχουμε πολλά βίντεο και ευχές που θα θέλαμε να δείξουμε, αλλά ξεκινήσαμε με το βίντεο που μας έστειλε ο γκαζιάρης ο Αλέξανδρος. Μας έχετε συγκινήσει και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μόνο την αγάπη σας έχουμε να κρατήσουμε από το 2021 που έφυγε».

Είναι γεγονός πως ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του δεν θέλησαν να κάνουν την παραμικρή αναφορά στον πρώην συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε ακριβώς πριν από ένα μήνα.

Το διάστημα που ακολούθησε ήταν δύσκολο για τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του οι οποίοι αυτή τη φορά επέστρεψαν σε μια νέα εποχή για το Ράδιο Αρβύλα.

Σε λίγο το βίντεο

Περισσότερα Εδω