Μαραθώνια είναι η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δίκη για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο 34χρονος πιλότος κατέθεσε ότι η 20χρονη τον χτυπούσε και είχε βίαια ξεσπάσματα. (Δες εδώ περισσότερα)

Το μοιραίο βράδυ του φόνου

Όπως μετέφερε η Ρένα Κουβελιώτη στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τις τελευταίες δύο ώρες, μιλά για το μοιραίο βράδυ που αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του. Ο 34χρονος προσπαθεί να πείσει την έδρα ότι ήθελε η Καρολάιν να του ζητήσει συγγνώμη, όταν έγινε το περιστατικό με τη μικρή Λυδία κι εκείνη έφυγε θυμωμένη για την κρεβατοκάμαρά τους και πως το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Όταν του απάντησε η πρόεδρος πως το περιστατικό είχε γίνει 2,5 ώρες πριν και τον ρώτησε γιατί ανέβηκε ενώ κοιμόταν η Καρολάιν, εκείνος απάντησε πως φοβόταν για την ασφάλεια της κόρης τους. Μάλιστα, επέμεινε ότι ήθελε να του ζητήσει συγγνώμη η σύζυγός του για το περιστατικό, να καταλάβει ότι η απότομη κίνηση που -όπως υποστηρίζει- έκανε η Καρολάιν προς εκείνον και το παιδί ήταν βία.

«Να φύγετε, αφήστε με ήσυχη» είπε η Καρολάιν εκείνες τις στιγμές, όπως είπε ο πιλότος στην απολογία του και τότε η Καρολάιν έσπρωξε το μωρό προς το λίκνο, κίνηση που τον εξόργισε. 2,5 ώρες μετά λοιπόν ανέβηκε ξανά στην κρεβατοκάμαρα, με την Καρολάιν –όπως υποστηρίζει- να τον απωθεί με τον αριστερό της αγκώνα.

Η Πρόεδρος σε εκείνο το σημείο προσπάθησε να του εκμαιεύσει λεπτομέρειες για τις κινήσεις του, με τον πιλότο να θυμάται απίστευτες λεπτομέρειες για εκείνες τις στιγμές.

Στο T-live μίλησε και η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Περισσότερα Εδω