Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την ημέρα που ο Mad Clip, ο αγαπημένος τράπερ της νεολαίας, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο μουσικός επέστρεφε από τον γάμο της μάνατζέρ του στα νότια προάστια, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και μετά σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας κι έπειτα στον Ευαγγελισμό, όπου και εξέπνευσε.

Διάβασε εδώ επίσης: Το TLIFE στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Mad Clip

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, η κηδεία του Mad Clip, του Πήτερ Αναστασόπουλου, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, το «τελευταίο αντίο» θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 16.00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Εκεί, η οικογένειά του, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος που τον αγάπησε μέσα από την πορεία του στην τραπ μουσική, θα τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ο πατέρας του μουσικού ζει από το 1999 στο Παλαιό Φάληρο.

Ποιος ήταν ο Mad Clip:

O Mad Clip γεννήθηκε το 1987 στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Μεγάλωσε στις ΗΠΑ, αλλά πηγαινοερχόταν αρκετά συχνά στην Ελλάδα, για να βλέπει τους συγγενείς του. Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών, αποφάσισε ο πατέρας του να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτή είναι και η περίοδος που οι γονείς του χωρίζουν, με συνέπεια να πηγαινοέρχεται πάλι Ελλάδα-ΗΠΑ για να βλέπει και τους δύο γονείς του.

Η ενασχόλησή του με τη μουσική ξεκίνησε το 2004, όταν μπήκε στους Outkast Excellence. Μάλιστα, τα πρώτα χρόνια έγραφε μόνο σε αγγλικούς στίχους. Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα και επανασυστήθηκε στο εγχώριο κοινό, τραγουδώντας πλέον στα ελληνικά. Από τότε ξεκίνησε η ανοδική του πορεία και τα τελευταία δύο χρόνια είναι πρώτος στα μουσικά charts, βγάζοντας μόνο επιτυχίες.

Ο Mad Clip λάτρευε τη χλιδάτη ζωή, τα ακριβά αμάξια και επέλεγε μόνο επώνυμους οίκους μόδας. Ο δημοφιλής trapper ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media και καθημερινά δημοσίευε στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή και τα… ακριβά γούστα του! Τα τραγούδια του ήταν πολύ δημοφιλή στο νεανικό κοινό.

Διάβασε εδώ επίσης:

Μad Clip: Η ανατριχιαστική ανάρτηση του τράπερ για την μέρα του θανάτου του μήνες πριν

Περισσότερα Εδω