Τις στιγμές αγωνίες που έζησε η 10χρονη κόρη της περιέγραψε η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια στο Taekwondo Πόπη Κουτρούτσου σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Love It».

Πιο συγκεκριμένα, η Πόπη Κουτρούτσου δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα έζησε τον απόλυτο τρόμο, όταν άφησε την κόρη της στο σπίτι που ζουν στην Κοπεγχάγη για να πάει στο σούπερ μάρκετ και την πήρε τηλέφωνο λέγοντάς της ότι μπήκαν μέσα κακοποιοί για να ληστέψουν. Η μικρή κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι, παραμένοντας ψύχραιμη γεγονός που εν τέλει την έσωσε από τα χειρότερα.

«Δυστυχώς είχαμε αυτή την άσχημη εμπειρία. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα γινόταν αυτό στην Δανία, για αυτό και την αφήναμε μερικές φορές μόνη της. Δεν πρόκειται να το ξανακάνουμε. Φύγαμε να πάμε στο σούπερ μάρκετ για 50 λεπτά, τα οποία ήταν αρκετά για να γίνει το κακό, δηλαδή να μπουν οι δράστες μέσα και να πάρουν ό,τι βρουν.

Ήταν 23 Δεκεμβρίου στις 4 το μεσημέρι. Στην Δανία είναι νύχτα τέτοια ώρα, δεν έχουμε ήλιο ούτε φως. Άνοιξαν την πόρτα με λοστό και μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα χρυσαφικά. Η μικρή ήταν στο δωμάτιο της, πάνω στο κρεβάτι με το Ipad και έπαιζε διαδικτυακά με την κολλητή της. Όταν τους άκουσε το είπε στην φίλη της και την παρακάλεσε να πάρει το 112 ή να καλέσει βοήθεια.

Έμεινε κρυμμένη, δεν μίλησε καθόλου. Δεν με κάλεσε εμένα και μου έκανε τρομερή εντύπωση και έκπληξη. Όταν τη ρώτησα γιατί δεν με πήρε μου είπε γιατί θα τρόμαζες και θα έπαιρνες τηλέφωνο και θα είχαν ακούσει ότι είμαι στο σπίτι. Ό,τι πιο έξυπνο άκουσα» περιέγραψε η Πόπη Κουτρούτσου.

 

«Όταν πήγα σπίτι και είδα αυτό η καρδιά μου πήγε να σπάσει» κατέληξε η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια στο Taekwondo.

Περισσότερα Εδω