Ο Δημήτρης Λάλος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν αφού μέσα από τον ρόλο του ως «Μαθιός» στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σασμός» έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό. 

Για το πως ο ίδιος όμως διαχειρίζεται αυτή τη δημοφιλία αλλά και το πως εκλαμβάνει τον θαυμασμό των γυναικών, μίλησε στο περιοδικό Gala και τον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση.

Ξαφνικά έχεις γίνει ευρέως γνωστός. Επίσης ακούω πολλές γυναίκες να λένε ότι είσαι γοητευτικός και σέξι. Το αντιλαμβάνεσαι:

H αγάπη που παίρνω δεν έχει σχέση με το αν βγαίνω ωραίος ή όχι. Εκείνο που καταλαβαίνω είναι ότι προσφέρω μια ερμηνεία στον κόσμο και εκείνος με ευχαριστεί για την κατάθεση ψυχής που κάνω. Κι αυτό έρχεται και από τα δυο φύλα.

Είναι περίεργο ή απλώς μέρος της δουλειάς:

Το αποδέχομαι ως μέρος της δουλειάς. Το έχω βιώσει και σε παλαιότερους ρόλους. Ξέρω τι σημαίνει να σε χειροκροτά ή να σε θαυμάζει ο άλλος. Είμαι πάνω από 20 χρόνια στο επάγγελμα. Απλά το νιώθω πιο μαζικό.

Σε κολακεύει;

Είναι το επάγγελμά μου. Εγώ πηγαίνω κάθε μέρα από το σπίτι στο γύρισμα, από εκεί στο θέατρο και πίσω στο σπίτι. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μου. Τη δουλειά μου κάνω. Είναι σαν να ήμουν ένας αρχιτέκτονας και να μου έλεγαν “σχεδίασες ένα ωραίο κτήριο”. Δεν κάνω κάτι άλλο και αυτό ξεπήδησε από το πουθενά. Μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό, μέρος της δουλειάς.

 

 

Περισσότερα Εδω