Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, η Τελετή Βράβευσης του Μαθητικού Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Καν’ το ν’ ακουστεί 2023” με τίτλο “Η νέα γενιά για την Ειρήνη – Youth for Peace”, του μοναδικού μαθητικού μουσικού και ραδιοφωνικού διαγωνισμού σε Ελλάδα και Κύπρο, που συνδιοργανώθηκε για 9η χρονιά από το European School Radio, την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του ΥΠΑΙΘ, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του ΥΠΑΝ και το ΕΚΟΜΕ.

Στον διαγωνισμό απέστειλαν συνολικά 391 συμμετοχές από Ελλάδα, Κύπρο, Κροατία και Ισπανία.

Ομάδα εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Λάρισας συμμετείχε στον διαγωνισμό με το τραγούδι «ΠΕΣ ΜΟΥ», όπου απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία των Ειδικών Σχολείων. Η ομάδα αποτελούμενη από τους: Χαρίτο Χαράλαμπο, Βαρβούτη Κατερίνα, Βαρδάκα Μαρίνα, Τσούρμα Νικολέτα και Γουργιώτη Κλεονίκη, μαζί με τους μαθητές : Π. Τσ., Αρ. Β., Μ. May., Μ. Αργ., Αλ. Δ. εργάστηκαν συστηματικά κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή μουσικής Χαρίτου Χαράλαμπου, ο οποίος συνέθεσε το τραγούδι «ΠΕΣ ΜΟΥ». Στόχοι της δράσης, η οποία εντάχθηκε στις διαδικασίες Συλλογικού Προγραμματισμού εσωτερικής-εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2022- 2023 ήταν: η καλλιέργεια και ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης, αυτενέργειας , αλληλεπίδρασης και εξωστρέφειας, η ενίσχυση δεξιοτήτων και συμπερίληψης των μαθητών/ τριών.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Λάρισας συγχαίρουν τους συμμετέχοντες για την επιτυχία τους και εύχονται να είναι πάντα δημιουργικοί και το τραγούδι τους να είναι καλοτάξιδο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω