Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Open και στο Πρωινό Σου Σου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ρωτήθηκε για την αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτιλή μετά τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για την Μπέττυ Μαγγίρα και την αναφορά στην ηλικία της. 

«Είναι ξεκάθαρα αυτό που είπα, ότι η Σταματίνα το είπε τώρα, ενώ δεν είχε τοποθετηθεί όταν έγινε το συμβάν. Βέβαια, εγώ το εξήγησα, δεν θεωρώ ότι η Σταματίνα έκανε κ@λοτούμπα, ούτε ότι αλλάζει γνώμη, αλλά αυτή την τοποθέτηση δεν την είχε κάνει πριν. Ήταν σε αντιδιαστολή με κάτι άλλο που λέγαμε κάτι για την προηγούμενη μέρα και για τον Δημήτρη Πανόπουλο», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ τόνισε: «Η Σταματίνα είναι πολύ έμπειρη και ο Παπανώτας είναι πολύ έμπειρος».

Για το πρόσφατο ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση για τις τηλεθεάσεις και τα ποσοστά της εκπομπής του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Θεώρησα αλαζονικό μια εκπομπή πολύ πετυχημένη, όταν μια φορά δεν πάει καλά, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί κάποιος είναι ότι χαλάσανε τα εργαλεία και τα μηχανάκια.  Όλες οι εκπομπές μπορούν να κάνουν και 7 και 5 και 25% Μου φάνηκε πολύ αλαζονικό και κούρασε αυτό το πράγμα, εντάξει».

Τέλος, στα σενάρια που θέλουν τη Φαίη Σκορδά να μετακινείται στον ANT1 και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου: «Πρώτη φορά το ακούω, το θεωρώ απίθανο, αλλά δεν έχω ιδέα», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Περισσότερα Εδω