Το πρόγραμμα συσκέψεων και εκδηλώσεων της ΚΟ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, έχει ως εξής:

Σάββατο 28 Μάη

  • Η ΚΟΒ Καμινάδων Καρδίτσας οργανώνει σύσκεψη στην πλατεία, στις 20:00. Θα μιλήσει ο Εκτορας Γάζος, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας και του ΤΓ Καρδίτσας.

Κυριακή 29 Μάη

  • Η ΚΟΒ Ιτάμου Καρδίτσας οργανώνει σύσκεψη με γυναίκες, στις 20:00. Θα μιλήσει η Χαρά Κούτρα, μέλος του ΤΓ Καρδίτσας.
  • Η ΚΟΒ Φαρσάλων διοργανώνει εκδήλωση για τους 40 απαγχονισθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και τους συνεργάτες τους, στις 31 Μάη 1944, στον Δασόλοφο Φαρσάλων, στις 11:00 π.μ..

Δευτέρα 30 Μάη

  • Σύσκεψη της ΚΟΒ Κατασκευών Λάρισας, στις 19.30 στην αυλή του Εργατικού Κέντρου, με ομιλητή τον Στράτο Φράγκου, μέλος του ΤΓ Λάρισας.

Τρίτη 31 Μάη

  • Οι κλαδικές ΚΟΒ Καρδίτσας, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και η διέξοδος για τους λαούς, μέσα από τις εκδόσεις της “Σύγχρονης Εποχής”»,στις 19:00 στο πεζόδρομο του 3ου Δημοτικού σχολείου Παυσίλυπου. Θα μιλήσει ο Αλέξης Ζορμπάς, μέλος του Γρ. Περιοχής Θεσσαλίας.

Σάββατο 4 Ιούνη

  • Η ΚΟΒ Αμπελώνα διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους (ΕΑΣΑΔ) τον Μάη του ’44, στις 19:30 π στην κεντρική πλατεία . Θα μιλήσει ο Γιάννης Παντελίδης, μέλος του Γρ. Περιοχής Θεσσαλίας.

Κυριακή 5 Ιούνη

  • Τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη (Καπετάν Γιώτη) αλλά και τον αγώνα του ΔΣΕ, η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση  στη Σέκλιζα, στις 20:00, στην πλατεία του χωριού, μπροστά στο Μνημείο του Αντάρτη. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Ελισσαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.
  • Εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΛΑΣ, διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ,  στις 11:30 π.μ., στα Περτουλιώτικα Λιβάδια. Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της γραμματείας της ΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υπάρξει μουσικό αφιέρωμα στο αντάρτικο τραγούδι, ενώ θα ακολουθήσει λαϊκό-δημοτικό γλέντι.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω