Προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη, οι οποίοι συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης (Σάββατο 15/1, 19:30 – «Γεώργιος Καμάρας»), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Σε αυτό το παιχνίδι, όπως όλα δείχνουν, ο Άκης Μάντζιος θα καταστρώσει τα πλάνα του δίχως δύο ποδοσφαιριστές. Εκτός από τον Χουάν Ιτούρμπε, ο οποίος γι’ ακόμη μια μέρα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε και ο Κριστιάν Λόπεθ, καθώς ο Ισπανός επιθετικός έχει ένα χτύπημα στο πόδι. Πιθανή απουσία του Λόπεθ δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στη «γραμμή κρούσης», καθώς απουσιάζει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Μαυριτανίας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Αύριο, Πέμπτη, οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο».

Εν τω μεταξύ, η ημέρα επεφύλασσε κι ένα ευχάριστο νέο για την οικογένεια του Άρη. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Νιαρχάκος, έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, με τη γυναίκα του, Δήμητρα, να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Φυσικά, ο Νιαρχάκος δέχθηκε τις θερμότερες ευχές από άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο».

Περισσότερα Εδω