Η Λάρισα συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια εβδομάδα οδικής ασφάλειας του ΟΗΕ με σειρά δράσεων, αλλά και πρωτοπορεί ούσα από τις πρώτες πόλεις που εφαρμόζουν από το 2015 Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

Για το λόγο αυτό επιλέχθηκε και από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”, για την προώθηση όλων εκείνων των προϋποθέσεων για την οδική ασφάλεια, ενώ σύντομα αναμένεται να υπογραφεί και σύμφωνο συνεργασίας με το δήμο Λαρισαίων.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε σήμερα το πρωί στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Αλκαζάρ, εκεί όπου βρέθηκαν η πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας κ. Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά και στελέχη της δημοτικής αρχής, πλαισιωμένοι από δεκάδες παιδιά.

Δείτε τι είπε η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας κ. Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά:

Το μήνυμα του υπουργού Μεταφορών διάβασε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας Δημήτρης Δεληγιάννης:

Η Λάρισα είναι από τις πρώτες πόλεις στην Ελλάδα που από το 2015 σχεδιάζει και υλοποιεί το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, είπε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Γιώργος Σούλτης:

Εκπονούμε προγράμματα για την αλλαγή της κουλτούρας στην κυκλοφοριακή αγωγή, είπε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Λάρισας κ. Βούλγαρης:

Δείτε τους μαθητές με τα οχήματα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής:

Δείτε φωτογραφίες:

Εύη Μποτσαροπούλου / φωτό – βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω