Τη σεζόν που μας πέρασε, η Φάρμα, έκανε το μεγάλο της comeback μέσα από τη συχνότητα του ANT1. Ο Σάκης Τανιμανίδης, σε ρόλο παρουσιαστή, ανέλαβε τα πάντα για τη ροή και τα αγωνίσματα του παιχνιδιού, με τους celebrities συμμετέχοντες και μη, να έρχονται συχνά σε αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Γκρέκας, ο οποίος κέρδισε το μεγάλο χρηματικό έπαθλο μαζί με ένα αυτοκίνητο. Όλα είναι έτοιμα πλέον στον ANT1 για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι. Η Φάρμα 2 έρχεται και ο σταθμός αναζητά τους επόμενους παίκτες που θα ζήσουν τη δική τους εμπειρία στο αγρόκτημα του τηλεοπτικού ριάλιτι.

Στη Φάρμα 2 θα βρεθεί και ένα πρόσωπο αρκετά αγαπητό και αναγνωρίσιμο στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο καθημερινά παρακολουθούμε μέσα από τις επαναλήψεις του ANT1. Ο λόγος για τον Στέργιο Νενέ, τον τηλεοπτικό “Νικόλα” από τη σειρά, Κωνσταντίνου και Ελένης.

Να θυμίσουμε πως ο Στέργιος Νενές, εξακολουθεί να εργάζεται για την τηλεόραση και συγκεκριμένα για το κομμάτι που αφορά πίσω από τις κάμερες. Ο γνωστός ηθοποιός υπήρξε βασικός συνεργάτης στην παραγωγή του MasterChef, ενώ από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον ANT1 και στο ρόλο του αρχισυντάκτη της Φάρμας.

 

Περισσότερα Εδω