Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, ένας 35χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στον Βόλο και κατηγορείται για εννέα περιπτώσεις κλοπής σε καταστήματα.
Ο κατηγορούμενος, που είναι σεσημασμένος για κλοπές και είχε εκτίσει ποινή για απόπειρα ληστείας, παραδέχτηκε τις κλοπές, δήλωσε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και το έκανε από ανάγκη, για να εξασφαλίσει τη δόση του.
Ο δράστης με άγνωστο, συνεργό του που δεν εντοπίστηκε, πήγαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης του Βόλου, το πρωί της Δευτέρας και έκλεψαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 200 €. Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, από υλικό κάμερας, ταυτοποιήθηκε ο 35χρονος και εντοπίστηκε τη Δευτέρα στο Βόλο, όπου και συνελήφθη.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο δράστης, εκτός της προαναφερόμενης κλοπής που τέλεσε με τον άγνωστο συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από 19-10-2021 έως και 31-10-2021 άλλες οκτώ κλοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος χρησιμοποιούσε κατσαβίδι για να διαρρήξει πόρτες ή παράθυρα και να μπει στα καταστήματα, για να κάνει τις κλοπές.

Περισσότερα Εδω