Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στην Π.Ε.Ο. Λάρισας-Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης επί της οδού.

Δείτε την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας:

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποφάσισε την εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με εκ περιτροπής κυκλοφορία για την ημερήσια ζώνη, στην Π.Ε.Ο. Λάρισας-Θεσσαλονίκης, από τη χ.θ. 11+000 έως τα όρια Κ.Ε.Π., για το χρονικό διάστημα από Δευτέρα (ΟΤΙ 1-2022) έως και την Παρασκευή (11-11-2022), προκειμένου να εκτελεστούν εργασιών ασφαλτόστρωσης της οδού και σε εκτέλεση της ανωτέρω (4) σχετικής Εγκριτικής Απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεός Ελλάδας/ Γενική Δ/νση Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με μερική ή ολική κατάληψη της μιας λωρίδας κυκλοφορίας και την εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας από εναπομείναν τμήμα της οδού ή εκτροπή της.

Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω