Το Επιμελητήριο Καρδίτσας στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης και αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά των επαγγελματιών υγείας στα δημόσια νοσοκομεία στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, στηρίζει έμπρακτα και διευκολύνει το έργο τους με την προσφορά (δωρεά) υγειονομικού υλικού.

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης αποτελούμενη από τον Οικ. Επόπτη του Επιμελητηρίου κ. Λαμπρόπουλο Κων/νο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων σχέσεων κ. Βασιλείου Κων/νο, σε υλοποίηση απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, παρέδωσε σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, είκοσι δύο (22) κιβώτια χειρουργικών γαντιών μιας χρήσης για την κάλυψη των αναγκών των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ.

Η συμβολική αυτή κίνηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας αποτελεί την ελάχιστη αναγνώριση του επαγγελματισμού και της προσφοράς των υγειονομικών στον συνάνθρωπο και εκφράζει τις ευχαριστίες του επιχειρηματικού κόσμου στο λειτούργημα που επιτελούν με την παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας στο κοινωνικό σύνολο.

Περισσότερα Εδω