Το Επιμελητήριο Καρδίτσας σε υλοποίηση της από 27/5/2021 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του, προσέφερε ως επιβράβευση ένα πολυμηχάνημα γυμναστικής στην Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια Ντρισμπιώτη Αντιγόνη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό κύπελο ομάδων στα 35 χλμ. βάδην στην Τσεχία και αναδείχθηκε 8η  Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς  Αγώνες του Τόκιο το 2021.

Ο  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ζυγογιάννης Κων/νος με τον Ά Αντιπρόεδρο κ. Ψαρρή Αριστείδη και τον Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Στεργιούλη Γεώργιο σε συνάντηση που έγινε στις 30/11/2021 στο Επιμελητήριο  Καρδίτσας, συνεχάρηκαν εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου την κα Ντρισμπιώτη για τις σπουδαίες προσωπικές επιδόσεις και τις διεθνείς διακρίσεις της, με τις οποίες τιμά το Εθνόσημο και τον τόπο καταγωγής της.

Μετά την παράδοση του πολυμηχανήματος στο προσωπικό της γυμναστήριο η κα Ντρισμπιώτη ευχαρίστησε θερμά την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για την προσφορά του καθώς και για την αναγνώριση-επιβράβευση της συνεισφοράς της στην προαγωγή του ελληνικού αθλητισμού με σημαντικές διακρίσεις στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις.  

Περισσότερα Εδω