Μοιράσου το αρθρο!

Προσκυνηματική εκδρομή  στην Σκιάθο απο την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος & Αλμυρού παρόντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Ιγνατίου -Επίσκεψη στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού -Ανταπόκριση : Γιάννης Αποστολίδης

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Οι προσκυνητές αναχώρησαν απο το Λιμένα του Βόλου και ταξιδέψαν  το πρωί της Δευτέρας και ώρα 7:30 με το πλοίο Sporades Star ( ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΤΑΡ)  με προορισμό την Σκιάθο .

Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ.Ιγνατίου και άλλων πατέρων είχαν την χαρά οι προσκυνητές άλλα και οι ταξιδιώτες να συμμετέχουν  την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μέσα στο πλοίο της γραμμής .

Το Sporades Star κατέφθασε στην Σκιάθο στις 10 ( Δέκα) το πρωί και τους υποδέχτηκε π Δήμαρχος κ.Θοδωρής Τζούμας -παρότι ο καιρός ήταν βροχερός …οι πιστοί προσκυνητές μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος &Αλμυρού κ.κ.Ιγνάτιο ανηφόρισαν για προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Παναγίας Ευαγγελιστριας .

Στις 3 το μεσημέρι οι προσκυνητές χαρούμενοι και ευδιάθετοι αναχώρησαν προς επιστροφή με κατεύθυνση τον Βόλο .Την εκδρομή την είχε προγραμματίσει το Βιβλιοπωλείο ‘’Ο ΛΥΧΝΟΣ ‘’της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού .

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω