Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου  πέρασαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής έξι άτομα, μετά το «ντου» των Αδιάφθορων της Αστυνομίας στο Τμήμα Συγκοινωνιών Καρδίτσας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα έξι άτομα έλαβαν προθεσμία για την Τετάρτη οπότε και θα απολογηθούν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πηγές γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος για περισσότερες από 25 περιπτώσεις επαγγελματικών διπλωμάτων, ενώ στο δικαστικό μέγαρο φέρεται να οδηγήθηκαν τρία άτομα του Τμήματος Συγκοινωνιών και τρία από Σχολές Οδηγών.

 

Όπως έγραψε το karditsapress  περίπου 15 αστυνομικοί «σφράγισαν» από το πρωί της Πέμπτης το Τμήμα, απαγόρευσαν την είσοδο σε πολίτες και προσπάθησαν να κάνουν «φύλλο και φτερό» συγκεκριμένες υποθέσεις κυρίως επαγγελματικών διπλωμάτων και πιστοποιητικών.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πήραν καταθέσεις από όλο το προσωπικό, κατασχέθηκαν έγγραφα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν τελικά και έξι προσαγωγές οι οποίοι μάλιστα φέρεται να μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα και με την επιστροφή τους στην Καρδίτσα οδηγήθηκαν στον ανακριτή.

 

Εν τω μεταξύ στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας προσέρχονται άτομα για καταθέσειςσχετικά με την υπόθεση.

Περισσότερα Εδω