Πώς θα είναι η Τετάρτη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η Σελήνη μόλις μετακινήθηκε στον τομέα της συνεργασίας σου και γνωρίζεις ιδιαίτερα την ανάγκη σου για υποστήριξη και συντροφικότητα. Μια σχέση μπορεί να ανέβει σε ένα νέο επίπεδο μέσω της ακρόασης και της συγκατάθεσης. Είναι μια καλή στιγμή για να αναγνωρίσεις και να εκτιμήσεις αυτά που γενναιόδωρα σου χαρίζει ο αγαπημένος σου. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε μια επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Η Σελήνη έχει περάσει στον τομέα της εργασίας και των συνηθειών σου όπου θα παραμείνει σήμερα και αύριο. Οι επιρροές είναι καλές για την αντιμετώπιση και τον εντοπισμό των λεπτομερειών. Είσαι πρακτική στις προσεγγίσεις σου και δεν έχεις τη διάθεση να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς αυτό μπορεί να αφαιρέσει ή να δυσκολέψει αυτό που θέλεις να κάνεις. Αποκτάς περισσότερη διαύγεια καθώς τακτοποιείς τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη μόλις πέρασε στον τομέα του παιχνιδιού, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου, ενισχύοντας την ανάγκη σου για απόλαυση και αυτοέκφραση. Η Σελήνη επίσης αργότερα ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή επιτρέποντάς σου να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, να εστιάσεις, να επικοινωνήσεις και να συνδεθείς εξαιρετικά. Είσαι πολύ προσιτή απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, αλλά και σε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος
Η Σελήνη μόλις μετακινήθηκε στον τομέα της καρδιάς και του σπιτιού σου και η συναισθηματική σου εστίαση είναι στην ασφάλεια, καθιστώντας τις γνωστές δραστηριότητές σου ελκυστικές. Είσαι σε τέλεια φόρμα για να ασχοληθείς με τις εργασιακές υποθέσεις και εκκρεμότητες. Είναι σημαντικό να δεις τα κοινά οφέλη της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι αρχίζει να εξελίσσεται μέσα από τον εργασιακό χώρο σου.

Λέων
Η Σελήνη μετακινήθηκε στον ηλιακό 3ο οίκο σου πυροδοτώντας της επιθυμία σου για περισσότερη ψυχική διέγερση. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου και σε βοηθάει να συνδεθείς με τους άλλους ευκολότερα. Είσαι πρόθυμη να εξερευνήσεις τις επιλογές σου έτσι ώστε να αποφύγεις πιθανά λάθη. Είναι εύκολο να εκφράσεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου κι έτσι πλησιάζεις τον ερωτικό σύντροφο σου ευκολότερα. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν μια πρόσφατη γνωριμία σου δεν εξελίσσεται με τους ρυθμούς που θα ήθελες.

Παρθένος
Οι σημερινές μετακινήσεις ευνοούν την τόνωση των πραγμάτων και την εύρεση του κέντρου σου. Είναι μια καλή στιγμή για να ρυθμίσεις, να προωθήσεις και να εξετάσεις τις πρακτικές πλευρές των προσπαθειών σου. Έχεις την τάση να είσαι πιο αυτάρκης και συγκεντρωμένη από ότι συνήθως. Η αλληλοϋποστήριξη με τον αγαπημένο σου είναι το κλειδί της επιτυχίας. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και ανανέωσε την εμφάνισή σου.

Ζυγός
Η Σελήνη μόλις πέρασε στο δικό σου ζώδιο και νιώθεις αρκετά ανανεωμένη σαν να κάνεις μια επανεκκίνηση της συναισθηματικής σου ζωής. Είσαι έτοιμη να αφήσεις πίσω σου κακές στιγμές και ενοχλητικά θέματα. Αργότερα σήμερα η Σελήνη συναντά τον Ερμή και η επιθυμία σου να εκφραστείς είναι ισχυρότερη από το συνηθισμένο. Αυτό βελτιώνει τις σχέσεις τόσο τις προσωπικές όσο και τις εργασιακές. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά κάνεις σημαντικές γνωριμίες αυτό το διάστημα.

Σκορπιός
Η Σελήνη μόλις μετακινήθηκε στον 12ο ηλιακό σου οίκο και μπορεί να νιώσεις έτοιμη να κρατηθείς αρκετά πίσω και να κερδίσεις χρόνο για ξεκούραση ή προβληματισμό. Πιθανότατα να δεις περισσότερα επίπεδα σε μια κατάσταση βοηθώντας σε να κερδίσεις μια αίσθηση γαλήνης. Αυτό ουσιαστικά είναι ένα μήνυμα για επιβράδυνση και οικοδόμηση δύναμης. Μπορείς να ανοίξεις την καρδιά σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με διακριτικότητα και μυστήριο.

Τοξότης
Η Σελήνη μόλις μετακινήθηκε στον 11ο οίκο σου και είναι μια όμορφη στιγμή για να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια ή να σκεφτείς τρόπους για να πραγματοποιήσεις έναν στόχο ή όνειρο, ειδικά με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο. Ωστόσο σήμερα δεν ευνοούνται οι γρήγορες ή τολμηρές αποφάσεις και ενέργειες. Κάνε τον αγαπημένο σου να νιώσει ξεχωριστός και εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει και αυξάνει τον αριθμό των θαυμαστών σου.

Αιγόκερος
Η Σελήνη μόλις πέρασε στον τομέα των επαγγελματικών. Γνωρίζεις περισσότερο από το συνηθισμένο τον αντίκτυπο των ενεργειών σου και εκτιμάς ρεαλιστικά πού μπορείς να κάνεις βελτιώσεις. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να επιδιώξεις και να αναλάβεις περισσότερα καθήκοντα στα εργασιακά επιδεικνύοντας τα ταλέντα σου. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

Υδροχόος
Η Σελήνη μόλις μετακόμισε στον πνευματικό σου τομέα και μπορείς να αναζητήσεις τρόπους για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Νέες ιδέες, θέματα ή εμπειρίες μπορεί να είναι ελκυστικές καθώς και οι νέες δραστηριότητες. Επίσης η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή και μπορείς να βρεις τρόπους να διευρύνεις το μυαλό σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ενίσχυση πάθους και ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνη, ρίξε λίγο τα στάνταρ και τις απαιτήσεις σου.

Ιχθείς
Η Σελήνη μόλις πέρασε στον τομέα της οικειότητάς σου και επικεντρώνεσαι στη βελτίωση μιας στενής σχέσης ή σύνδεσης με τον εαυτό σου, καθώς αισθάνεσαι πιο άνετα με τις βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες σου. Μπορείς να επωφεληθείς από την εφαρμογή μικρών, διαχειρίσιμων αλλαγών, την εξερεύνηση ενός θέματος με υψηλότερη δύναμη συγκέντρωσης από το συνηθισμένο. Η συναισθηματική σου ζωή δείχνει βελτιώσεις και εκπλήξεις.

Περισσότερα Εδω