Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα, σκέψεις και συζητήσεις μπορεί να είναι βαθύτερες και πιο σοβαρές από ότι συνήθως. Μπορεί να προκύψουν ανησυχίες σχετικά με τις ευθύνες και τις επιδόσεις σου ή ίσως και τη φήμη σου. Είναι όμως μια καλή μέρα για να μελετήσεις τις λεπτομέρειες των εργασιακών σχεδίων σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγο προσοχή καθώς κάποιες συζητήσεις μπορεί να παρεκτραπούν. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες που θα βοηθήσουν στο να μην ασχολείσαι με το παρελθόν.

Ταύρος
Είναι απίθανο σήμερα να ικανοποιηθείς με επιφανειακές ή απροσδόκητες εξηγήσεις και απαντήσεις στις ερωτήσεις σου. Οι διαφορές απόψεων ή η έλλειψη κατανόησης μπορεί να σε απογοητεύσουν. Ωστόσο είναι πιθανό να βρεις το θετικό σε μια κατάσταση και ίσως να μετατρέψεις τον φόβο ή την ανησυχία σε ένα νέο συναρπαστικό σχέδιο. Η στόχευσή σου στην επίλυση εντάσεων που σχετίζονται με χρήματα ή πόρους αποδίδει. Η συναισθηματική σου ζωή εστιάζεται περισσότερο τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

Δίδυμοι
Η σκέψη σου τείνει να εμβαθύνει αν και μπορεί να πάρει μια απότομη στροφή και θα πρέπει να προσέξεις ώστε να μην εξελιχθεί σε ανησυχία. Μπορεί να εκπέμπεις κάποια προκλητική ενέργεια χωρίς να το καταλαβαίνεις και για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι. Αισθάνεσαι αρκετά ενδυναμωμένη από τους στόχους σου και οι συνθήκες σε παρακινούν στο να πετύχεις. Άσε τις ανησυχίες σου στην άκρη τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ψάχνεις για απαντήσεις που θα σε οδηγήσουν σε συναισθήματα δυσαρέσκειας.

Καρκίνος
Οι διαφορές στο στιλ και στις προτιμήσεις, αλλά και οι πεποιθήσεις μπορούν τα διαταράξουν τις καταστάσεις σήμερα. Μπορεί επίσης να υπάρξει ένα ζήτημα που αποσπά τη σκέψη σου από αυτό που πραγματικά χρειάζεται την προσοχή σου. Η εργασία και η καριέρα μπορούν να ευδοκιμήσουν με τις επιχειρηματικές ιδέες σου. Κάποια συμπεριφορά του αγαπημένου σου μπορεί να σε απογοητεύσει για λίγο. Εσύ που είσαι μόνη, γέμισε με δραστηριότητες τη μέρα σου και μην παρασύρεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις.

Λέων
Ένα σημαντικό εγχείρημα, έργο, άτομο ή ιδέα μπορεί να απαιτήσει την πλήρη προσοχή σου. Ωστόσο αυτό μπορεί να μετατραπεί σε εμμονή με τις σημερινές διελεύσεις. Μπορεί να είναι χρήσιμο να εστιάζεις σε κάτι που είναι χρήσιμο. Και να μην ανησυχείς για λάθος πράγματα κάνοντας κακό στον εαυτό σου. Τα σχέδια για το μέλλον με τον αγαπημένο σου είναι εμπνευσμένα και τον γοητεύουν. Εσύ που είσαι μόνη, απογοητεύεσαι εύκολα από νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Θα μπορούσες να γοητευτείς από μια ιδέα ή ένα έργο σήμερα. Αν μπορέσεις να το εκμεταλλευτείς θα νιώσεις εξαιρετική ικανοποίηση. Ωστόσο πρόσεξε να μην καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια σε θέματα που αργότερα θα σου φαίνονται ασήμαντα. Στόχευσε σε μια σταθερότερη ροή σκέψεων και ιδεών και δώσε προσοχή στη συναισθηματική και ψυχική σου ανανέωση είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη.

Ζυγός
Θα μπορούσες σήμερα να βρεις τον εαυτό σου, να εξετάσεις ή να επανεξετάσεις θέματα που σχετίζονται με διαπραγματεύσεις, συμφωνίες ή εταιρικές σχέσεις. Οι φόβοι και οι φιλοδοξίες μπορεί να είναι κινητήριες δυνάμεις έτσι ώστε να οδηγηθείς στην επιτυχία. Σκέψου εάν μια θαμμένη ή κρυφή πτυχή του εαυτού σου σε κάνει να νιώθεις λίγο άβολα. Κάνε το καλύτερο δυνατό για να αποφύγεις την εμμονή με πράγματα που δεν έχεις τη δύναμη να αλλάξεις.

Σκορπιός
Είναι πολύ εύκολο να προκαλέσεις σήμερα διαμάχες αλλά επίσης είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις κάτι νέο ή να τρέξεις μια καλή ιδέα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις μια ευερεθιστικότητα ή ένταση που προκύπτει από το άγχος των αυξημένων απαιτήσεων από τους άλλους. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από όλα αυτά τα περίπλοκα συναισθήματα και φρόντισε τις στιγμές που είσαι μαζί του να χαλαρώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις άτομα που μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα και να νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης
Μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου μέσα από αυτά που φαίνεται να σου προκαλούν απογοήτευση. Ακόμα κι έτσι μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση που σου αποσπά την προσοχή από αυτά που θέλεις πραγματικά να κάνεις. Υπάρχει μια τάση να παραμένεις σε προβληματικές περιοχές και θέματα ελέγχου ή ισχύος που μπορεί να εμφανιστούν σε στενές σχέσεις. Αντάλλαξε σκέψεις, επιθυμίες και ιδέες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερος
Τείνεις να βασίζεσαι σε μια ιδέα ή ένα θέμα και αν μπορείς να το υπερασπιστείς και να το χρησιμοποιήσεις σωστά τότε θα μπορέσεις να φτάσεις στην επίλυση των προβλημάτων σου. Η επικοινωνία σου βελτιώνεται και έχεις την ικανότητα να πείθεις τους άλλους. Θα ήταν προτιμότερο να ελέγξεις το άγχος προσδιορίζοντας ποια πράγματα σε κάνουν να νιώθεις εκτός παιχνιδιού και στη συνέχεια να λάβεις μέτρα για να διορθώσεις μια κατάσταση. Τα συναισθήματά σου έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες είναι περίπλοκες αλλά έχεις πολλά να μάθεις και να μοιραστείς. Ζητήματα από το παρελθόν μπορούν να εμφανιστούν και να επηρεάσουν προσωρινά την υγιή σκέψη και την επικοινωνία. Μπορεί να παλεύεις με κάποια αισθήματα ενοχής και άγχους που μπορεί να υπονομεύσουν την ευτυχία σου. Η κυκλοθυμική σου διάθεση επηρεάζει το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με την εμφάνιση και την ψυχολογία σου.

Ιχθείς
Οι επικοινωνίες και οι σκέψεις μπορεί να είναι έντονες σήμερα και μερικές στιγμές και έντονα τεταμένες. Από τη μια πλευρά οι ενέργειες μπορούν να σε βοηθήσουν να εστιάσεις, αλλά από την άλλη μπορεί να περιορίσουν την άποψή σου ενισχύοντας τις ανησυχίες ή τις πιέσεις. Μπορεί να προκύψουν νέες ιδέες για την ενίσχυση της επιχείρησης, της φήμης ή του εισοδήματός σου. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από εντάσεις και διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στις αναμνήσεις και αναπολήσεις.

Περισσότερα Εδω