Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Οι ιδέες σου είναι μεγάλες με τον Ερμή τώρα στον ηλιακό 9ο οίκο και είτε είναι πραγματοποιήσιμες είτε όχι, το σημαντικό είναι ότι νιώθεις έμπνευση και αφήνεις τις ιδέες σου να ρέουν. Επιδίωξε να είσαι υπομονετική με τον εαυτό σου και τους άλλους και προσπάθησε να αντιμετωπίσεις το κάθε πρόβλημα ή διαφωνία με ψυχραιμία. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να περάσεις καλά. Εάν είσαι μόνη, επιδίωξε τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων.

Ταύρος
Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και ξυπνά την ανάγκη σου για επέκταση και αυτοβελτίωση. Μπορεί να σου δοθούν ευκαιρίες στα εργασιακά, να κάνεις και να μάθεις εντελώς νέα πράγματα και να ξεφύγεις από τα συνήθη όριά σου. Η επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου βελτιώνεται σημαντικά και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη είναι με το μέρος σου καθώς και το πλανητικό σκηνικό σύμμαχός σου.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες ξυπνούν την ανάγκη σου για μια νέα προσέγγιση της οικείας ζωής και των συναισθημάτων σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και με μια ανασκόπηση των οικονομικών σου, αποκαλύπτεται ένα κέρδος που ενδεχομένως δεν γνώριζες. Νέα κίνητρα στα εργασιακά σου δίνουν την ευκαιρία να αναρριχηθείς προς την επιτυχία. Ο σύντροφός σου προσπαθεί να καλύψει όλες σου τις ανάγκες και να σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.
Η σαγηνευτικότατη παρουσία σου κατακτά τους πάντες. Για αυτό εσύ που είσαι μόνη προσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει με τόλμη.

Καρκίνος
Η καλύτερη εκδοχή και πλευρά του εαυτού σου τείνει να λάμψει, καθώς βρίσκεσαι στα καλύτερά σου. Η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση αλλά και η πίστη στις ικανότητές σου ενισχύονται ακόμα περισσότερο και φαίνεται να προσεγγίζεις ή να προσελκύεις καταστάσεις και ανθρώπους που ωφελούν την προσωπικά σου ανάπτυξη. Τα κίνητρα στα εργασιακά αυξάνουν τις προσδοκίες σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου γίνεται ιδανική καθώς από την πλευρά του σου κάνει όλα τα χατίρια. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια ιδανική, νέα γνωριμία που καλύπτει όλες σου τις προϋποθέσεις.

Λέων
Σήμερα ένας ακόμα σπόρος καλλιεργείται για τα φιλόδοξα σχέδιά σου και μια έκρηξη αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης στον εαυτό σου ενισχύει την προσπάθειά σου για αναβάθμιση της εργασίας, των υπηρεσιών που προσφέρεις, της υγείας και της καθημερινότητας σου. Ελκυστικές ευκαιρίες στα εργασιακά εκτινάσσουν τις φιλοδοξίες και τη δίψα σου για επιτυχία. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ανανεώνεται και σου εμπνέει πάθος, ρομαντισμό αλλά και ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ειδύλλιο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και το κέφι σου.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες χρησιμεύουν σαν ένα κουμπί επαναφοράς ασφάλειας και σταθερότητας σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, την αγάπη, τον ρομαντισμό και την ψυχαγωγία. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη, παθιασμένη και δημιουργική στα εργασιακά από κάθε άλλη φορά. Τους ερχόμενους μήνες θα βρεθούν σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες που θα αφυπνίσουν τα κρυμμένα ή και αδρανή ταλέντα σου. Εκπλήξεις, πάθος και συναίσθημα μπορείς να τα απολαύσεις σήμερα, μιας και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απογειώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ, γνωριμίες, ειδήσεις και τηλέφωνα που πιθανά δεν περιμένες σε κάνουν να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας.

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να αισθανθείς έντονα την επιθυμία να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή και τις καθημερινές σου συνήθειες. Σκέφτεσαι την ανάπτυξη και την επέκταση στα εργασιακά και να είσαι βέβαιη πως με μικρά και ρεαλιστικά βήματα θα τα καταφέρεις. Αγαπησιάρικο φαίνεται να είναι το κλίμα σήμερα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόλαυσε τη μέρα κάνοντας διαφορετικά πράγματα μαζί του. Αν σε απασχολεί το παρελθόν και σκέφτεσαι πιθανά μια επανασύνδεση, μπορείς να κάνεις την κίνησή σου.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά και να δώσουν ώθηση σε νέα ξεκινήματα και ενδιαφέροντα, μελέτες και συνδέσεις. Νέες πληροφορίες στα εργασιακά βελτιώνουν τις προοπτικές σου και σου ανοίγουν νέες κατευθύνσεις. Ο επικοινωνιακός τομέας που ευνοείται, σου δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσεις ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφό σου, να θέσεις τα όποια προβλήματα και μαζί να βρείτε τις λύσεις που θα κάνουν τη σχέση σας ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, ήρθε η στιγμή να πάρεις τα πάνω σου και να υποδεχτείς την εισβολή ενός μεγάλου έρωτα στη ζωή σου.

Τοξότης
Εστιάζεις όλο και περισσότερο στην οικοδόμηση των πόρων σου, στην ανάπτυξη των ταλέντων σου ή στην προσπάθεια σου για βελτίωση και ανάπτυξη. Καινούρια κίνητρα σου δίνει η σημερινή μέρα και μπορείς να κάνεις τον απολογισμό σου για το που βρίσκεσαι επαγγελματικά και οικονομικά. Καυτό και ερωτικό προβλέπεται το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως ξεκινά μια περίοδος για τη συναισθηματική σου ζωή, πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Αιγόκερος
Σήμερα νιώθεις εντελώς ανανεωμένη, δραστήρια, δυναμική και αποφασισμένη να πετύχεις τους στόχους σου.
Οι ιδέες σου γύρω από τα επαγγελματικά μπορεί να αποδειχθούν χρυσές και πολύτιμες. Εμπιστεύσου τες και εφάρμοσε τες. Απόλαυσε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου, βρείτε κοινές δραστηριότητες και διασκεδάστε. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα φαίνεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες.

Υδροχόος
Το πλανητικό σκηνικό ξυπνά μέσα σου την πίστη, την ελπίδα και την αισιοδοξία πως τα πράγματα αλλά και οι συνθήκες γύρω σου αλλάζουν προς το καλύτερο. Ένα παλιό έργο, σχέδιο, ιδέα ή πρόταση στα εργασιακά επανέρχεται και θα πρέπει να το αξιοποιήσεις. Τώρα αλλά και τους επόμενους μήνες αναπτύσσεις μια ιδιαίτερη σχέση με τη διαίσθηση αλλά και με τον εαυτό σου. Αφέσου στο συναίσθημα και στο πάθος σήμερα και πέρνα μια αξέχαστη μέρα ή στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε έναν έρωτα έστω και παροδικά. Το παράνομο ή και το κρυφό σε διεγείρει.

Ιχθείς
Οι πιθανότητες να βελτιώσεις το επίπεδο των σχέσεών σου με φίλους, με ομάδες και δίκτυα φέρνουν ευκαιρίες και συναισθηματική ικανοποίηση. Είναι καλή η στιγμή για να θέσεις νέους στόχους στα εργασιακά που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που ονειρεύεσαι. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκοντας νέα ενδιαφέροντα και παίρνοντας πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι προτάσεις που σχετίζονται με κοινωνικές δραστηριότητες.

Περισσότερα Εδω