Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι λίγο επιφυλακτική γενικότερα σήμερα με τον Ερμή και τον Πλούτωνα σε μια μικρή προκλητική πτυχή. Κάποιος ή μια κατάσταση σε κάνει να αισθάνεσαι εγκλωβισμένη. Θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι αγνοείς ένα πρόβλημα στο οποίο πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο. Πρόσεχε όμως τον τρόπο που θα επιλέξεις να επικοινωνήσεις γιατί μπορεί να προκαλέσεις ένταση και διαμάχη. Καλύτερα να εστιάσεις στο να κάνεις μια ενδοσκόπηση. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να έχεις την ευκαιρία να εκφραστείς ή να συνδεθείς μέσω των ιδεών σου.

Ταύρος
Σήμερα υπάρχει η τάση να βγαίνει στην επιφάνεια η δυσπιστία σου. Ενώ κάποιος σκεπτικισμός μπορεί να είναι υγιής και χρήσιμος, μια όψη Ερμή – Πλούτωνα που συμβαίνει σήμερα μπορεί να προκαλέσει υπερβολές και ίσως κι έναν αρνητισμό. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι για τις διαφορετικές αντιλήψεις και μην θυμώνεις αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θέλεις -οι άνθρωποι είναι χαμένοι στα δικά τους σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου.

Δίδυμοι
Αν και έχεις την τάση σήμερα να σκέφτεσαι τα σοβαρά και να αναλύεις τα διάφορα, καθώς η μέρα προχωρά είναι πιο εύκολο να αφεθείς και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Πρόσεξε ώστε να μην εστιάζεις έντονα στις προβληματικές περιοχές μέχρι τότε. Αξιοποίησε το πάθος και κατεύθυνε το σε έναν αξιόλογο σκοπό ή σε κάτι που σε βοηθάει πραγματικά ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της δουλειάς και της ρουτίνας σου. Ευτυχώς είσαι ιδιαιτέρως παραγωγική σήμερα, θα πρέπει όμως να έχεις το νου σου στα παιχνίδια εξουσίας και στους ανθρώπους που τα προκαλούν, με τον Ερμή σε μικρή προκλητική πτυχή με τον Πλούτωνα. Προσπάθησε να μην απορροφάς το άγχος και την ένταση που κουβαλάνε οι άνθρωποι γύρω σου. Αντίθετα, βρες κάτι που σου αρέσει να κάνεις και εστίασε την ενέργειά σου σε αυτό. Αργότερα σήμερα ο Ερμής υποστηρίζεται από τον σοφό και περιποιητικό Χείρωνα, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σου και τις δεξιότητες σου στην επίλυση προβλημάτων.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου και είσαι προνοητική και λίγο πιο εξωστρεφής ή περιπετειώδης από το συνηθισμένο. Ταυτόχρονα πλανάται μια έντονη σοβαρότητα στην ατμόσφαιρα στο πρώτο μέρος της ημέρας και βλέπεις ό,τι δεν λειτουργεί σωστά στις προβληματικές περιοχές της ζωής σου. Αυτή η εστίαση μπορεί να είναι χρήσιμη, αν τη χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά. Το να βρίσκεις απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα τείνει να σου γίνει εμμονή. Προσπάθησε να επικεντρώσεις την ενέργειά σου στα πράγματα που έχουν σημασία.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και της καρδιάς σου υπογραμμίζοντας την ανάγκη σου για ξεκούραση. Προσπάθησε να αποφύγεις αρνητικές επικοινωνίες και σκέψεις, οι οποίες μπορούν να σε ρίξουν ψυχολογικά, με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε μια δευτερεύουσα ένταση με τον έντονο Πλούτωνα. Δεν είναι πιθανό να κάνεις τα στραβά μάτια σε προβληματικές περιοχές κάτω από αυτήν την επιρροή κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο.

Ζυγός
Η Σελήνη σου κεντρίζει την περιέργεια σήμερα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συλλέξεις νέες πληροφορίες. Στο πρώτο μισό της ημέρας πρόσεξε τις υπερβολές και τον τρόπο που επικοινωνείς γιατί ίσως προκληθούν διαφωνίες. Το μυστικό βρίσκεται στη διακριτικότητα. Ασχολήσου σήμερα με τις προβληματικές περιοχές της ζωής σου, αλλά προσπάθησε να μην υπεραναλύεις και να μην πιέζεις τον εαυτό σου. Αργότερα σήμερα είναι πιο φυσικό να εμπιστευτείς και να προχωρήσεις.

Σκορπιός
Ενώ η μέρα μπορεί να φέρει καινοτόμες σκέψεις, μπορεί να φέρει και κάποια καχυποψία που απειλεί να επηρεάσει τις καλές δονήσεις σήμερα. Υπάρχει μια τάση να παρεξηγηθούν αυτά που λες οπότε προσπάθησε να είσαι όσο περισσότερο σαφής γίνεται. Πρόσεξε την υπερβολική προσπάθεια πάνω σε ένα θέμα γιατί μπορεί να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Απόφυγε τα αρνητικά μοτίβα σκέψης. Καθώς η μέρα προχωρά η ροή είναι πιο ευχάριστη.

Τοξότης
Η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει την αυθόρμητη, εκφραστική σου πλευρά. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες έντονες δονήσεις στο πρώτο μισό της ημέρας και τα πράγματα μπορεί να μην κυλήσουν όσο χαλαρά θα ήθελες. Ο Ερμής και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε δευτερεύουσα αλλά προκλητική όψη και η τάση είναι να προσπαθείς να πιέσεις για μια απάντηση, κι αυτό δεν είναι και η καλύτερη προσέγγιση. Κι αν πάρεις τελικά αυτήν την απάντηση, ίσως να μην είναι αυτή που ψάχνεις.

Αιγόκερος
Η μέρα μπορεί να γεννήσει πρωτοποριακή σκέψη. Μπορεί όμως και να πιάσεις τον εαυτό σου να παγιδεύεται στην προσπάθεια να μαντεύεις τα πράγματα. Το έντσικτό σου είναι σύμμαχος συνήθως, σήμερα όμως πρόσεχε μήπως σε παρασύρει σε υπερβολές και περιττές ανησυχίες. Μπορεί να αισθάνεσαι υποχρεωμένη να αναλάβεις τον έλεγχο των καταστάσεων, στις οποίες καλό είναι να δώσεις λίγο χώρο ώστε να εξελιχθούν. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες με φίλους ή γνωστούς, αλλά αν προσπαθήσεις να αποφύγεις τα παιχνίδια εξουσίας όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος
Η μέρα μπορεί να φέρει μερικές υπέροχες ευκαιρίες. Νωρίς σήμερα προσπάθησε να είσαι λίγο πιο προσεκτική με τις λέξεις που επιλέγεις να χρησιμοποιήσεις, καθώς είναι πολύ εύκολο να προκαλέσεις παρεξηγήσεις και εντάσεις. Τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές σου ευθύνες μπορεί να βαραίνουν πολύ στο μυαλό σου τώρα, ιδίως εάν κυκλοφορούν φήμες ή αν ακούσεις κάτι που σου ακούγεται άσχημα. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες κουβέντες ή χειριστικές συμπεριφορές, οι οποίες σε απογοητεύουν καθώς θα προτιμούσες οι άνθρωποι να λένε αυτό που εννοούν.

Ιχθείς
Η μέρα μπορεί να φέρει ενδιαφέρουσες ιδέες. Ωστόσο μια μικρή πρόκληση μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα μπορεί να σου ρίξει λίγο τη διάθεση, καθώς οι άνθρωποι γύρω σου είναι αρνητικοί και απαισιόδοξοι με τις καταστάσεις. Να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου και απόφυγε τις αρνητικές σκέψεις για καλύτερα αποτελέσματα. Ίσως προκύψουν κάποιες συζητήσεις που θα σου φανούν κάπως βαριές, αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις τη θετική σου στάση. 

Περισσότερα Εδω