Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μπορεί να αισθάνεσαι σήμερα ιδιαίτερα σίγουρη και αισιόδοξη, αν και τα συναισθήματά σου γίνονται περίπλοκα καθώς προχωρά η μέρα. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου εναρμονίζεται με τον Δία όμως έρχεται σε μια διαφωνία με τον Πλούτωνα. Η δικτύωση, η κοινή χρήση, η σύνδεση και οι ομαδικές δραστηριότητες μπορεί να σου προσφέρουν μερικές ανταμοιβές. Οι εντάσεις όμως στην εργασία εξαιτίας του ανταγωνισμού μπορεί να αυξηθούν. Φρόντισε οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου να παραμείνουν σε ήρεμους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ σε επιβεβαιώνει και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος
Μπορείς να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου σήμερα νιώθοντας ένα πνεύμα διαφάνειας, ελπίδας και ανοχής. Είναι πιθανό να νιώσεις πως κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση καθώς ο Δίας στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου εναρμονίζεται με τον Ήλιο στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Ακολουθώντας τις υψηλότερες αξίες ή τις κατευθυντήριες αρχές σου, αισθάνεσαι καλά και αποδίδεις στα εργασιακά. Η συναισθηματική γενναιοδωρία σου εκτιμάται ιδιαίτερα από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε που δίνεις την καρδιά σου.

Δίδυμοι
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να ανοίξεις το μυαλό σου και να εκμεταλλευτείς κάποιες εξαιρετικές ευκαιρίες, καθώς προκύπτουν δραστηριότητες επέκτασης του νου. Ωστόσο καθώς κυλά η μέρα μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις τις οποίες θα πρέπει να αποφύγεις κυρίως στα εργασιακά. Πρέπει να φανείς δίκαιη απέναντι σε κάποια θέματα που θα προκύψουν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου μπορεί να κατακτήσει τους πάντες.

Καρκίνος
Ο Ήλιος και ο Δίας ευθυγραμμίζονται σήμερα και μια γενναιόδωρη και ανοιχτή προσέγγιση στη ζωή φέρνει ανταμοιβές. Μπορεί να κολακευτείς καθώς ένας φίλος σου προσφέρει την υποστήριξή του και θα νιώσεις πως δεν είσαι μόνη. Οι προσπάθειές σου στα εργασιακά αναγνωρίζονται και οι ανώτεροί σου είναι υπέρ των ιδεών σου. Όσο πιο ειλικρινής και έντιμη είσαι απέναντι στον αγαπημένο σου τόσο περισσότερη υποστήριξη θα λάβεις. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά αυτούς που προσπαθούν να σε πλησιάσουν.

Λέων
Είναι ευκολότερο σήμερα να εντοπίσεις τις ευκαιρίες ιδιαίτερα στον τομέα των συνεργασιών σου με τον Δία να εναρμονίζεται με τον κυβερνήτη σου τον Ήλιο. Οι σχέσεις ενισχύονται και η γενναιοδωρία είναι το κλειδί για την κοινωνική και επαγγελματική ζωή και πορεία σου. Οι πλανητικές όψεις ενισχύουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να σκέφτεσαι αρνητικά και ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου με όποιον τρόπο μπορείς.

Παρθένος
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εντοπίσεις τις ευκαιρίες. Η επιρροή του Ήλιου με τον Δία ενισχύει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και την έρευνά σου γύρω από αυτές. Ωστόσο μια όψη Ήλιου – Πλούτωνα στον ορίζοντα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις καθώς προχωρά η μέρα. Μπορεί να υπάρξουν ανησυχίες ή διαφωνίες που σχετίζονται με τα χρήματα και τη δύναμη, την κοινή χρήση ή το επίπεδο οικειότητας. Το πάθος σου παρασύρει τον αγαπημένο σου σε μοναδικές στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις μια νέα αρχή.

Ζυγός
Ο Ήλιος και ο Δίας ευθυγραμμίζονται σήμερα φέρνοντας θετική και ζεστή ενέργεια, ρομαντισμό και προσωπική έκφραση. Είναι εύκολο να βρεις λόγους να αισθανθείς ενθουσιασμένη και σίγουρη για το μέλλον. Καθώς προχωρά η μέρα μια πτυχή του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπαίνει στο παιχνίδι και οι προσπάθειές σου στα εργασιακά καταλήγουν στο να αναδείξεις τις ικανότητές σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αναθερμαίνεται σημαντικά παρέχοντάς σου ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

Σκορπιός
Η σύνδεσή σου με τους άλλους σήμερα ενθαρρύνει τις ιδέες σου και μπορεί να συλλέξεις πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την εργασία ή να στείλεις ένα θετικό μήνυμα στους άλλους για το τι μπορείς να κάνεις. Οι σχέσεις με την οικογένεια ευδοκιμούν και μπορείς να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη με τον Ήλιο και τον τυχερό Δία να σχηματίζουν μια αρμονική όψη. Η αποδοτικότητά σου στα εργασιακά αναγνωρίζεται. Η μέρα είναι ευνοϊκή για τη συναισθηματική σου ζωή.

Τοξότης
Η σημερινή διαμετακόμιση του Ήλιου με τον Δία σε βοηθά να δημιουργήσεις μια ευχάριστη ισορροπία μεταξύ διασκέδασης και εργασίας ή να απολαύσεις μερικές ευχάριστες και ελπιδοφόρες συνομιλίες καθώς και δημιουργικές ιδέες. Η ειλικρίνεια και η γενναιοδωρία μπορούν να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις νέα επίπεδα κατανόησης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα γίνεσαι το επίκεντρο όπου κι αν βρεθείς.

Αιγόκερος
Μια αίσθηση εμπιστοσύνης για την επίτευξη των στόχων σου, σου προσφέρει η σημερινή διαμετακόμιση Ήλιου – Δία. Η εκπλήρωση έρχεται μέσω της προσοχής σε οικογενειακά θέματα και προσωπικά αγαθά ή συναισθήματα υποστήριξης που προέρχονται από τις στενότερες συνδέσεις σου. Οι ικανότητές σου στα εργασιακά αναγνωρίζονται. Είναι η κατάλληλη μέρα για να εκφράσεις στον αγαπημένο σου τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση μπορείς να κάνεις την κίνησή σου.

Υδροχόος
Με την σημερινή διαμετακόμιση Ήλιου – Δία η αυτοπεποίθηση και η αισιόδοξη προσέγγισή σου μπορεί να σου ανοίξει πόρτες. Μια αποκαλυπτική συνομιλία, καλές ειδήσεις ή νέες πληροφορίες σε εμπνέουν. Αργότερα σήμερα, κρυμμένα συναισθήματα απογοήτευσης ή ενοχής μπορούν να εμφανιστούν και να διαταράξουν την ψυχολογία σου. Οι εργασιακές εξελίξεις είναι ικανοποιητικές. Ίσως ήρθε ο καιρός να πάρεις τις αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Ιχθείς
Οι ενέργειες στο πρώτο μισό της ημέρας ενθαρρύνουν τη θετικότητα αν και μπορεί η διάθεσή σου να έχει τα πάνω και τα κάτω της. Η σημερινή διαμετακόμιση Ήλιου – Δία αποκαλύπτει ευχάριστα τις φιλοδοξίες σου ειδικά για την τακτοποίηση στα οικονομικά και προσωπικά ζητήματα. Η ζήλια ίσως και οι ανασφάλειές σου προκαλούν τριγμούς στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από την πρώτη ματιά.

Περισσότερα Εδω